Νέα εργαστήρια κινησιολογίας τις επαγγελματίες στο θέατρο ΠΚ

Με αφορμή τη νέα παράσταση «Στύγα, τη θεά των Υδάτων» του Παύλου Κουρτίδη, το θέατρο ΠΚ φιλοξενεί δύο κύκλους εργαστηρίων κινησιολογίας.
Νέα εργαστήρια κινησιολογίας τις επαγγελματίες στο θέατρο ΠΚ

Μετά τη «Στύγα, τη θεά των Υδάτων», ο χορογράφος και σκηνοθέτης Παύλος Κουρτίδης προετοιμάζει τη νέα του παραγωγή που εστιάζει σε μία μεγάλη στιγμή της  ελληνικής ιστορίας και φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές μας παρουσιάζοντας, πραγματικά ιστορικά γεγονότα και μαρτυρίες ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Με αφορμή αυτή την παράσταση, ξεκινούν στο θέατρο ΠΚ δύο κύκλοι εντατικών εργαστηρίων κινησιολογίας για επαγγελματίες χορευτές με εμπειρία στο σύγχρονο χορό, για να γνωρίσουν το κινητικό λεξιλόγιο που αντιπροσωπεύει τον ίδιο και την ομάδα του.

·         Ο πρώτος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 7-25 Μαΐου 2018 και ο δεύτερος τον Ιούλιο (οι σχετικές ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα).

·         Οι χορευτές που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον πρώτο κύκλο εργαστηρίων θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και 2 πρόσφατες φωτογραφίες στο [email protected] μέχρι τις 2 Μαΐου. Θα ακολουθήσει απαντητικό e-mail σε όσους έχουν επιλεχθεί.

·         Μετά το τέλος των δύο κύκλων εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί και η ακρόαση για την τελική επιλογή των χορευτών που θα πλαισιώσουν την νέα παράσταση που θα ανέβει τη θεατρική σεζόν 2018-2019.


Τηλ: 210 9011677
[email protected]
www.pavloskourtidis.net
Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v