Κερδίστε απίθανα επιτραπέζια από το Game Rules

Το in2life και το Game Rules σας κάνουν δώρο τέσσερα απολαυστικά επιτραπέζια, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με την παρέα ή την οικογένεια.
Κερδίστε απίθανα επιτραπέζια από το Game Rules
Το αγαπημένο μας παιχνιδάδικο Game Rules στο Περιστέρι επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά, με απολαυστικά (όσο και… εθιστικά) επιτραπέζια δώρο για τους αναγνώστες του in2life. Τέσσερα σούπερ επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής, δράσης και οικογενειακής ή παρεΐστικης διασκέδασης για κάθε γούστο και ηλικία μπορούν να γίνουν δικά σας εντελώς δωρεάν, αρκεί μόνο να συμπληρώσετε την Φόρμα του Διαγωνισμού που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.

Και αν μπείτε στον πειρασμό να… εμπλουτίσετε κι άλλο τη συλλογή σας, με καινούρια και παλιά «ψαγμένα» επιτραπέζια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε μια βόλτα από τον φιλόξενο χώρο του Game Rules (Αίαντος 10, Περιστέρι, τηλ: 2105766029). Οι άνθρωποί του, διαθέσιμοι από το πρωί ως και τα μεσάνυχτα τις περισσότερες ημέρες, θα σας ενημερώσουν για νέες αφίξεις και θα σας εξηγήσουν όλα όσα θέλετε να μάθετε για κάθε επιτραπέζιο.

Και το καλύτερο; Εδώ μπορείτε να παίξετε όποιο επιτραπέζιο σας έκανε «κλικ» πριν το αγοράσετε, καθώς το Game Rules δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα, και πιο εξειδικευμένα, καταστήματα πώλησης και γνωριμίας με τα επιτραπέζια παιχνίδια στην Αττική. Είναι ταυτόχρονα και ένας πολύ ζεστός χώρος για παιχνίδι, μια πραγματική "φωλιά" επιτραπεζιολατρών που ευχαρίστως θα σας κάνουν μέλος της συντροφιάς τους ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου –αρκεί να είστε έτοιμοι για πολύ παιχνίδι.

Δείτε παρακάτω τα επιτραπέζια, διαβάστε τις περιγραφές τους και γράψτε στο πεδίο Σχόλια της φόρμας του διαγωνισμού ποιο θέλετε να κερδίσετε.

Sherlook



Στο Sherlook θα εξετάσετε δύο σχεδόν όμοιες εικόνες που έχουν μόνο πολύ μικρές διαφορές μεταξύ τους. Χρησιμοποιήστε την δύναμη της αντίληψής σας για να βρείτε πόσες διαφορές υπάρχουν πριν από τους άλλους παίκτες. Όσο πιο γρήγορα τις βρείτε τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίσετε - υπό την προϋπόθεση να έχετε δίκιο. Το Sherlook περιέχει σαράντα εικόνες, η κάθε μία με μικρές διαφορές από την άλλη, έτσι ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε στην σκηνή του εγκλήματος ξανά και ξανά.

Magic Maze


Αφού αφαιρεθούν όλα τα υπάρχοντά τους, ένας μάγος, ένας πολεμιστής, ένα ξωτικό και ένας νάνος αναγκάζονται να κλέψουν το τοπικό εμπορικό κέντρο Magic Maze για όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την επόμενη περιπέτεια τους. Συμφωνούν να καταγράψουν πρώτα το λαβύρινθο στο σύνολό του, στη συνέχεια να βρουν το αγαπημένο κατάστημα του κάθε ατόμου και στη συνέχεια να εντοπίσουν την έξοδο. Προκειμένου να αποφύγουν την επιτήρηση των φρουρών που έβλεπαν ύποπτα την άφιξή τους, και οι τέσσερις θα κλέψουν ταυτόχρονα και στη συνέχεια θα βγουν στην έξοδο. Αυτό είναι το σχέδιο τέλος πάντων... αλλά μπορούν να τα βγάλουν πέρα;

Deckscape: The Fate of London


To Deckscape: The Fate of London είναι ο δεύτερος τίτλος μιας σειράς συνεργατικών παιχνιδιών εμπνευσμένων από πραγματικά escape rooms, στα οποία μια ομάδα ανθρώπων "παγιδεύεται" μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο παζλ και παράξενα αντικείμενα. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να λύσετε γρίφους, να καταλάβετε την πλοκή της ιστορίας και να κάνετε έξυπνη χρήση των αντικειμένων που παρέχονται προκειμένου να βγείτε από το δωμάτιο όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σε αυτόν τον τίτλο, μια τρομερή απειλή κρέμεται πάνω από το Λονδίνο, και το Στέμμα της Αγγλίας χρειάζεται τη βοήθειά σας! Η αποστολή σας είναι να βρείτε τέσσερις συσκευές κρυμμένες σε μυστικές τοποθεσίες και να τις εξοντώσετε πριν από τα μεσάνυχτα. Ένα μόνο λάθος και η κατάσταση θα μπορούσε να πάει στραβά πολύ γρήγορα...

Harvest Dice


Το Harvest Dice είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό παιχνίδι με ζάρια και ζωγραφιές λαχανικών. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες με την σειρά τους ρίχνουν και επιλέγουν ζάρια για να φυτέψουν λαχανικά στους κήπους τους ή να τα ταΐσουν στο χοίρο τους. Παρακολουθήστε πάντοτε την συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά επιθυμητά λαχανικά όταν έρθει η ώρα της συγκομιδής.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v