Ο Νίκος Λινάρδος διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο τουρνουά μπάσκετ

Στο Ranch του Σοφικού Κορινθίας θα φιλοξενηθεί το 3ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ με πρωτοβουλία του Νίκου Λινάρδου.
Ο Νίκος Λινάρδος διοργανώνει πρωτοχρονιάτικο τουρνουά μπάσκετ
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενηθεί το Νίκος Λινάρδος Basketball Camp στο The Ranch του Σοφικού Κορινθίας. Ο παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής θα υποδεχθεί ομάδες με αθλητές και αθλήτριες έως 16 ετών από τις 3 ως τις 5 Ιανουαρίου, για να ξεκινήσει η χρονιά γεμάτη αθλητισμό και ψυχαγωγία.

Μόλις μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα, η κατασκήνωση The Ranch θα φιλοξενήσει όχι μόνο τα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ, αλλά και τις οικογένειές τους, για ένα γεμάτο τριήμερο, με γιορτινό μπουφέ.

Συγκεκριμένα, η συμμετοχή κάθε παιδιού σαν μέλος της ομάδας θα στοιχίζει 100 ευρώ και θα περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις, 9 γεύματα στον πλούσιο γιορτινό μπουφέ και 3 αγώνες στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Για κάθε ομάδα, η διαμονή του προπονητή και του εφόρου είναι δωρεάν. Παράλληλα ο αθλητής/τρια μπορεί να χρησιμοποιήσει στον ελεύθερο χρόνο του όποια άλλη παροχή διαθέτει η κατασκήνωση τη συγκεκριμένη περίοδο (τένις, πινγκ-πονγκ, ιππασία, βάρη). Μαζί με του συμμετέχοντες αθλητές μπορούν να κάνουν κρατήσεις δωματίων και συγγενικά πρόσωπα των αθλητών/τριών, δίκλινων ή τρίκλινων με όλες τις παραπάνω παροχές. Η τιμή κατά άτομο είναι 60 ευρώ για ένα βράδυ με όλα τα γεύματα στο μπουφέ να συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω τιμή. Για τα 2 βράδια και τα 9 γεύματα στο μπουφέ ή τιμή είναι 90 ευρώ το άτομο.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6937015752 – 6984526021 ή στο facebook - Νίκος Λινάρδος Basketball Camp
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v