Οι καλύτερες ιστοσελίδες για online κουίζ

Οκτώ άκρως διασκεδαστικές και εθιστικές ιστοσελίδες για να «κολλήσετε» και να σκοτώσετε την ώρα σας με κάθε είδους κουίζ.
Οι καλύτερες ιστοσελίδες για online κουίζ
Για εκείνες τις ώρες που βαριέστε στο γραφείο. Εκείνες τις ώρες που μπαφιάσατε να διαβάζετε για την εξεταστική. Που το αφεντικό φεύγει και δεν χρειάζεται να είστε υπ’ ατμόν. Που σας έστησαν στο ραντεβού και θέλετε να σκοτώσετε την ώρα μέχρι να φτάσουν οι αργοπορημένοι φίλοι σας. Οι παρακάτω ιστοσελίδες θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας κάνουν να «κολλήσετε» με τα εθιστικά τους κουίζ.

Sporcle 
Φτιάχνετε τα δικά σας κουίζ, δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας κόντρα στον χρόνο σε χιλιάδες κουίζ άλλων χρηστών, δημιουργείτε προφίλ για να κρατάτε σκορ και να ανταγωνίζεστε τους υπόλοιπους και μαθαίνετε πράγματα με ευφάνταστους τρόπους για κατηγορίες όπως Σπορ, Γεωγραφία, Μουσική, Ταινίες, Τηλεόραση, Ιστορία, Λογοτεχνία, Γλώσσα, Επιστήμες, Θρησκείες και Διασκέδαση. Δική μας αγαπημένη κατηγορία, η Γεωγραφία με την πλούσια ποικιλία κουίζ.

Jetpunk
Γεωγραφία, Ιστορία, Γλώσσα, Σπορ, Ταινίες, Μουσική και Τηλεόραση είναι οι βασικές κατηγορίες του Jetpunk, που διαθέτει χορταστικά κουίζ στα οποία μετράται το σκορ σας. Από τα πιο δημοφιλή του κουιζάκια είναι αυτά που σας ζητούν να πληκτρολογήσετε γρήγορα ό,τι σας ζητηθεί, κουίζ με χάρτες και κουίζ ονομάτων χαρακτήρων από δημοφιλείς ταινίες.

Buzzfeed Quiz 
Η γνωστή ιστοσελίδα έχει ειδική στήλη με κουίζ, στα οποία… εξέχοντα ρόλο έχουν αυτά που σας καλούν να γνωρίσετε καλύτερα την προσωπικότητά σας και να βρείτε… τι σάντουιτς θα φάτε σήμερα, ποιο ζώο της ζούγκλας είστε, ποιο συγκρότημα των ‘90s σας εκφράζει και άλλα «άχρηστα» αλλά χαριτωμένα παιχνίδια.

Zimbio
Θέλετε περισσότερα κουίζ «προσωπικότητας»; Τα κουίζ του Zimbio υπόσχονται να σας βρουν ποιο από τα «Φιλαράκια» είστε, πότε θα παντρευτείτε, τι λένε οι φωτογραφίες που σας αρέσουν για τον χαρακτήρα σας, ποιος μάγος είστε κ.ο.κ.

Funtrivia 
Τα trivia, ή αλλιώς οι άχρηστες πληροφορίες είναι άκρως διασκεδαστικές. Πόσο μάλλον αν μετατρέπονται σε κουιζάκια. Εδώ θα βρείτε trivia quiz για ζώα, διασημότητες, ιστορικά γεγονότα, τέχνες, αθλητές, αλλά και «γενικές γνώσεις», καθώς και σπαζοκεφαλιές. Μπορείτε για παράδειγμα να βρείτε το βιβλίο από ένα μικρό του απόσπασμα ή να βρείτε ποιο γεγονός συνέβη σε κάθε ημερομηνία που σας δίνεται;

Playbuzz 
Το Playbuzz αποτελεί το γνωστότερο ίσως εργαλείο δημιουργίας κουίζ που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες του κόσμου. Εδώ όμως, είναι συγκεντρωμένα όλα: Κουίζ προσωπικότητας ή trivia, δημοσκοπήσεις ή φωτο-κουίζ, λίστες γνώσεων ή ψηφοφορίες που δημιουργούν charts, κουίζ επικαιρότητας ή εμπνευσμένα από αυτή… Ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, και μάλιστα με προχωρημένη, απόλυτα σύγχρονη σχεδίαση και αισθητική.

Quizony 
Είσαι εξπέρ στις χώρες του πλανήτη; Τι χορό πρέπει να μάθεις; Πόσο εθισμένος είσαι στα γλυκά; Πόσο ευαίσθητος είσαι; Ποια φιλιά σου αρέσουν και ποια είναι η μυστική σου υπερδύναμη; Τέτοιες ερωτήσεις θέτει το Quizony, και τις απαντά για λογαριασμό σας, αφού απαντήσετε στα ερωτήματά του. Οι κατηγορίες του είναι: Άντρας, Γυναίκα, Υγεία, Καριέρα, Ζώα, Ψυχαγωγία, Φαγητό, Προσωπικόητα, Τεχνολογία, Σπορ και Ταξίδια.

Trivia Plaza
Στα εννέα διαφορετικών κατηγοριών κουίζ που θα βρείτε συγκεντρωμένα στην «πλατεία» των trivia, θα βρείτε ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής στις οποίες βλέπετε αμέσως αν έχετε δώσει την σωστή απάντηση ή ποια είναι αυτή. Ιδιαίτερα διασκεδαστικά είναι αυτά που έχουν να κάνουν με ταινίες και μουσική.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v