Πώς να σκοτώσετε την ώρα στο γραφείο

Δέκα απολαυστικές ιστοσελίδες για εκείνες τις ώρες της θερινής ραστώνης που δεν θέλετε να δουλέψετε. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, που δεν θέλετε να κάνετε απολύτως τίποτα.
Πώς να σκοτώσετε την ώρα στο γραφείο
Είναι καλοκαίρι, έχει 40 βαθμούς, όλοι οι φίλοι σας είναι σε κάποια παραλία και εσείς είστε αναγκασμένοι να στέκεστε μπροστά στον υπολογιστή, κάνοντας ότι δουλεύετε; Το έχουμε περάσει όλοι. Κι επειδή το έχουμε περάσει κι εμείς, σας έχουμε τους κατάλληλους τρόπους… για σωστό «φόνο»… Διαδικτυακό!

Κάντε κλικ στις 10 παρακάτω «καμένες» ιστοσελίδες που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο και… καείτε μαζί μας – όταν δεν σας βλέπει το αφεντικό, that is, ευθύνη εμείς δε φέρουμε καμία.

Κάθετοι γρίφοι
Μια σελίδα γεμάτη σπαζοκεφαλιές, για τις οποίες υπάρχουν δύο κουμπάκια: Αυτά που αποκαλύπτουν ένα hint-βοήθεια και την λύση του κάθε γρίφου.

BeepB
Είναι το νέο… BoredPanda, ένα site γεμάτο ενδιαφέρουσες photogallery, περίεργες, συγκινητικές ή ξεκαρδιστικές ιστορίες με ζωάκια, δημιουργίες καλλιτεχνών και τρισχαριτωμένες ειδήσεις με ελεφαντάκια και σκυλάκια.

Thought Catalog
Ο κατάλογος… σκέψεων είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του: Εδώ δημοσιεύονται οι ιστορίες αναγνωστών, σε ένα project που αναδεικνύει μεταξύ άλλων και νέα συγγραφικά ταλέντα. Οι ιστορίες είναι στα αγγλικά.

Listverse
Σας αρέσουν οι λίστες και τα top 10; Τότε εδώ θα βρείτε τη χαρά σας, με αξιολογικά charts επί παντός επιστητού, καθώς και ενδιαφέρουσες δεκάδες με θέματα ιστορικά, υπερφυσικά και διασκεδαστικά.

Tasty
Είτε σας αρέσει η μαγειρική, είτε απλώς το φαγητό, θα σας τρέξουν τα σάλια παρακολουθώντας τα εκατοντάδες μονόλεπτα βιντεάκια του πιο λαχταριστού project του Buzzfeed.

Fact Slides 
Ατελείωτα slides και infographics με «άχρηστες» πληροφορίες για τα πάντα – όπως π.χ. για την Αρχαία Ελλάδα ή για το Βουδισμό. Για τις ζέβρες ή για τον πλανήτη Αφροδίτη. Για το Τείχος του Βερολίνου ή για τους αριστερόχειρες – και τα slides δεν έχουν τέλος.

The Pixar Theory
Μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα για την περίφημη θεωρία της Pixar, που διατείνεται ότι όλες οι ταινίες της συνδέονται και ανήκουν στο ίδιο σύμπαν, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, θα σας… κάψει ευχάριστα τον εγκέφαλο για ώρες.

Trypap
Αυτή εδώ η… κυκλοθυμική μηχανή, σας καλεί να πληκτρολογήσετε ένα password και να το αλλάξετε μέχρι να είναι ικανοποιητικό για τα γούστα της. Μπορείτε να τα καταφέρετε ή θα λυγίσετε στις προσβολές της;

Shower Thoughts
Μια απολαυστική σελίδα γεμάτη σύντομες «σκέψεις του ντους», εκείνες δηλαδή τις σοφίες και το απόσταγμα της φαιάς ουσίας μας που μας έρχονται όταν χαλαρώνουμε στο μπάνιο, αλλά δεν είχαμε με ποιον να τις μοιραστούμε. Τώρα έχουμε.

Imgflip 
Βαρεθήκατε τα χαζά gif που βλέπετε στο ίντερνετ και θέλετε να φτιάξετε τα δικά σας; Με αυτό εδώ το εργαλείο γίνεται πανεύκολο, είτε ανεβάζοντας φωτογραφίες, είτε ένα video από το Youtube και ορίζοντας τα δευτερόλεπτα που θέλετε να μετατραπούν σε gif.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v