Μια όμορφη ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Την Κυριακή 17 Απριλίου ετοιμαζόμαστε για ορθοπεταλιές με αφετηρία το Σύνταγμα, σε μια όμορφη ποδηλατοβόλτα του δήμου Αθηναίων για καλό σκοπό.
Μια όμορφη ποδηλατοβόλτα στο κέντρο της Αθήνας!

Μία όμορφη ποδηλατοβόλτα με καλό σκοπό και ένα διασκεδαστικό σαββατοκύριακο γεμάτο ορθοπεταλιές ετοιμάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για τον 23ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας, με διαδρομές 1.1, 3 και 11.5 χιλιομέτρων στην πόλη, που θα συνοδευθεί από το Athens Bike Weekend, ένα διήμερο αφιερωμένο στο ποδήλατο.

Φέτος όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν καταβάλλουν για τη συμμετοχή τους 1€, με το οποίο ενισχύεται οικονομικά ο ξενώνας των Γιατρών του Κόσμου. Μάλιστα, πέρα από τις ηλεκτρονικές εγγραφές, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου ανοίγουν και νέες εξωτερικές μονάδες του Οργανισμού για να εγγραφείτε.



Ο 23ος Ποδηλατικός Γύρος της Αθήνας διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας την Κυριακή 17 Απριλίου με εκκίνηση από την πλατεία Συντάγματος στις 09:30 για τη διαδρομή των 11,5χλμ., στις 09:50 για τα 3χλμ και στις 09:45 για τη διαδρομή του 1,1χλμ. για Α.με.Α με εκκίνηση από τα Προπύλαια.

Ο Ποδηλατικός Γύρος αντικατοπτρίζει την κοινωνική προσπάθεια του Οργανισμού και έχει έναν ιδιαίτερο σκοπό: όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, καταβάλλουν για τη συμμετοχή τους 1€, με το οποίο ενισχύεται οικονομικά ο ξενώνας των Γιατρών του Κόσμου.

Νέα σημεία εγγραφών:
-Από 11 έως 15 Απριλίου σε όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα του Οργανισμού, από 09:00 έως 21:00, εκτός από τα σημεία «Πινακοθήκη», «Μουσεία», «Βιβλιοθήκες», που θα είναι σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας τους
-Από 11 έως 16 Απριλίου σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στην πλατεία Συντάγματος από 09:00 – 19:00
-Και μην ξεχνάτε ότι συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές έως 15 Απριλίου και ώρα 16:00, στο www.opanda.gr και στο www.cityofathens.gr
Δείτε τα σημεία εγγραφών εξωτερικών μονάδων εδώ

Η παραλαβή των αριθμών, όσον αφορά στις ηλεκτρονικές εγγραφές, θα γίνεται από 11 έως 16 Απριλίου, μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, (Ακαδημίας 50, Ισόγειο-αίθουσα Κόντογλου, Τμήμα Προγραμματισμού –Ανάπτυξης και Μαζικού Αθλητισμού, Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 –16:00 και το Σάββατο 16/4, 9:00 – 17:00, τηλ. 210-5284873 – 4). Επίσης, την ημέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται εγγραφές για όλες τις διαδρομές στη γραμματεία του αγώνα στην πλατεία Συντάγματος, από τις 07:00 έως 08:30.

Athens Bike Weekend
Μια μεγάλη γιορτή για το ποδήλατο θα στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος, στις 16 και 17 Απριλίου από τις 09:00 έως τις 19:00. Ο Οργανισμός και το περιοδικό MBike δημιουργούν ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο ποδήλατο, με εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών όσον αφορά στη χρήση του ποδηλάτου τόσο για τις αστικές μετακινήσεις τους, όσο και ως μέσο άσκησης, άθλησης και αναψυχής. Με το ποδήλατό τους ή όχι, οι Αθηναίοι θα ζήσουν ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο ποδήλατο γεμάτο δράσεις και happening.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v