Athens Circus Festival: Ζογκλέρ στην Τεχνόπολη

Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και άλλοι καλλιτέχνες μετατρέπουν για τρεις μέρες την Τεχνόπολη σε μια πολύχρωμη γιορτή.
Athens Circus Festival: Ζογκλέρ στην Τεχνόπολη
Η Circuz Days, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το Innovathens διοργανώνουν το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκο και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης, AthensCircusFestival, στις 29, 30 και 31 Μαΐου 2015, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Ακροβάτες, ζογκλέρ, μουσικοί, χορευτές και καλλιτέχνες όλου του φάσματος των Εναλλακτικών Παραστατικών Τεχνών παίρνουν μέρος σε μια τριήμερη γιορτή με επιδείξεις, σεμινάρια τεχνικών τσίρκο, θέατρο δρόμου, jugglingmeeting, παιδότοπο και παιδικό Τσίρκο, θεάματα με φωτιές, performers’ market και openstage για νέους καλλιτέχνες.

Από τις 11.00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα, καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό παραδίδουν σεμινάρια τεχνικών τσίρκο (σε φιλικές τιμές) και από τις 7.00 μ.μ. και μετά, πραγματοποιούνται επιδείξεις από τους μαθητές της σχολής και τις ομάδες της πόλης, καθώς και παραστάσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Παράλληλα, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» φιλοξενούνται οι δράσεις για τα παιδιά, ενώ στο Κτίριο «Νέοι Φούρνοι» θα υπάρχει stand με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις ομάδες της πόλης και τις δράσεις τους.

Φέτος, το AthensCircusFestival είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, με τη συμβολή και στήριξη του Innovathens, του Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων! Μια χρονιά Innovation… και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις, που συνδέουν το τσίρκο με την τεχνολογία.
Κάθε βράδυ του Φεστιβάλ θα κλείνει με μουσικά δρώμενα στην Κεντρική Αυλή.

Διοργάνωση: Circus Dayz , Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων , Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας “INNOVATHENS”

Info:
Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Είσοδος Ελεύθερη
29, 30 και 31 Μαΐου 2015
Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα

Πληροφορίες
Circuz Days
Μυκηνών 11 & Μ. Αλεξάνδρου, Κεραμεικός, τηλ.: 2103410709
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v