10 ξεκαρδιστικά video με μωράκια

Μωράκια χορεύουν, τραγουδούν, ενθουσιάζονται, τρώνε, παραληρούν, γελούν και κάνουν και εμάς να ξεκαρδιζόμαστε, παρακολουθώντας δέκα αστεία videos με τις περιπέτειές τους.
10 ξεκαρδιστικά video με μωράκια
Τα μωρά είναι… αντικαταθλιπτικά. Είμαστε σίγουροι ότι απλώς και μόνο με μία φωτογραφία ενός γλυκύτατου πιτσιρικιού με αφράτα μάγουλα, θα κολλούσε για ώρα ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Πόσο μάλλον αν αντί για μια απλή φωτογραφία, σας δείχναμε δέκα video με απολαυστικές «περιπέτειες» μωρών, τα οποία χορεύουν, ξεκαρδίζονται, δαγκώνονται, παίζουν με σκυλάκια, μαλώνουν με τα αδέρφια τους και μας κάνουν κι εμάς να γελάμε χωρίς σταματημό.

Το μωρό που… σκίζεται στα γέλια

Ο μόλις οκτώ μηνών Micah ξεκαρδίζεται βλέποντας τον μπαμπά του απλώς να σκίζει χαρτί. Πόσο αστείο μπορεί να του φαίνεται; Πατήστε play και απολαύστε.

Ο Τσάρλι και το δάχτυλο

Κλασικό πλέον βιντεάκι του Youtube, που μετρά σχεδόν ένα… δισεκατομμύριο θεάσεις, το περιστατικό με τον Χάρι και το μικρό του αδερφάκι, τον Τσάρλι, που του δαγκώνει το δάχτυλο, ξεκινά σαν κωμωδία και τελειώνει σαν τραγωδία. Για τον Χάρι. Για όλους τους υπόλοιπους, τα γέλια συνεχίζονται.

Η πηγή του γέλιου

Τι μπορεί να είναι τόσο αστείο, και το τρισχαριτωμένο αυτό βρέφος γελά σαν να μην υπάρχει αύριο; Κανείς δεν γνωρίζει τι βλέπει απέναντί του, γι’ αυτό και τα στοιχήματα στα σχόλια του video δίνουν και παίρνουν – οι χρήστες μαντεύουν μεταξύ άλλων την ύπαρξη… αόρατων αγγέλων ή ότι το μωρό αυτό απλώς κάνει πρόβα στο σατανικό του γέλιο.

Το τρομακτικό φτάρνισμα

Αυτό το μωρό τρομοκρατείται κάθε φορά που η μαμά του φυσά τη μύτη της. Και μετά από δύο δευτερόλεπτα ξεκαρδίζεται. Η εναλλαγή φάτσας απέραντου τρόμου και ασυγκράτητου γέλιου είναι αυτό που θα σας φτιάξει τη μέρα.

Οι επιπτώσεις μιας ένεσης

Ο David μόλις έχει τελειώσει από τον οδοντίατρο, και μάλλον το αναισθητικό του έπεσε… βαρύ. Γι’ αυτό και παραληρεί μέσα στο αυτοκίνητο, και ο μπαμπάς του δεν χάνει ευκαιρία να καταγράψει τον επικό του μονόλογο. Κορυφαίες στιγμές εκείνες που το παιδί αναρωτιέται απελπισμένα αν «είναι αυτή η πραγματική ζωή» και αν αυτό που νιώθει «θα κρατήσει για πάντα».

Έπεσε νύστα…

Ένα χαριτωμένο μωράκι κοιμάται όρθιο και κουτουλάει συνεχώς στον καναπέ. Ο αδερφός του παρακολουθεί τηλεόραση ατάραχος. Και οι γονείς καταγράφουν ένα περιστατικό που είναι ανεξήγητα αστείο – κι όμως, ένας… μπέμπης που κοιμάται όρθιος μπορεί να μας κάνει να γελάσουμε.

Η καλύτερη αντίδραση σε δώρο ever

Θυμάστε όταν ήσασταν παιδιά, που περιμένατε πώς και πώς τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας; Θυμάστε τώρα τη χαρά που νιώθατε όταν ανακαλύπτατε ότι το δώρο ήταν αυτό που θέλατε και όχι κάποιο αδιάφορο ρούχο, ή ακόμα χειρότερα, βιβλίο; Ε, πολλαπλασιάστε αυτό τον ενθουσιασμό επί… το άπειρο και πατήστε play για να απολαύσετε δύο αδερφάκια που παθαίνουν κρίση μόλις βλέπουν πως επιτέλους απέκτησαν το «NINTENDO SIXTY FOUUUUUUR»!

Ώρα για χορό

Αυτά τα υπέροχα δίδυμα κοριτσάκια ηλικίας ενός έτους, μόλις ακούν την κιθάρα του μπαμπά τους χορεύουν σαν άλλες… Shakira! Και μάλιστα, πριν ξεκινήσουν, κοιτάζουν η μία την άλλη για να συγχρονιστούν. Απολαύστε τις.

Το απολαυστικότερο γέλιο μωρού στο internet

Ο σκύλος της οικογένειας τρώει ποπκορν. Και για κάποιο λόγο, το μωράκι της οικογένειας λατρεύει να το παρακολουθεί, και να γελά τόσο πηγαία και γάργαρα, που είμαστε 100% σίγουροι ότι θα σας μεταδώσει το γέλιο. Βάζουμε στοίχημα ένα μπολ ποπκορν.

Ο μεγάλος αποχαιρετισμός

Η μικρή Chloe τους αγαπά όλους στο εμπορικό κέντρο. Γι’ αυτό και στέκεται στην άκρη της κυλιόμενης σκάλας και τους χαιρετά όλους. Ο τρισχαριτωμένος τρόπος που γνέφει «αντίο» σε ένα σωρό αγνώστους που παρελαύνουν μπροστά της, και τα «αντίο» που τις επιστρέφονται θα σας κάνουν σίγουρα να χαμογελάσετε.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v