Παγοδρόμια στην Αθήνα: 7 διευθύνσεις για πατινάζ

Για μικρά και μεγάλα παιδιά, κλειστά ή υπαίθρια, βρήκαμε τα καλύτερα παγοδρόμια στην Αθήνα για να σπάσετε τον πάγο.
Παγοδρόμια στην Αθήνα: 7 διευθύνσεις για πατινάζ
Το σκηνικό γνώριμο κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Γονείς και πιτσιρίκια σε κλίμα γιορτινό κατακλύζουν εμπορικά κέντρα και χριστουγεννιάτικα πάρκα θέλοντας να ζήσουν λίγη από τη μαγεία της απόλυτης ελευθερίας που προσφέρει το skating στον πάγο. Πιστοί λοιπόν στις «παγωμένες» απαιτήσεις για πιρουέτες και φιγούρες που ενδεχομένως θα άφηναν άφωνο τον Αλέξη Κωστάλα, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες διευθύνσεις με παγοδρόμια στην Αθήνα.

Snowland

Η «παγωμένη πόλη» του ΟΑΚΑ μας προσκαλεί για ακόμα μια χρονιά να χορτάσουμε παιχνίδια με τα πιτσιρίκια και να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας στην παγοδρομία, σε ένα από τα μεγαλύτερα παγοδρόμια της Ελλάδας. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου το παγοδρόμιο της Snowland θα είναι ανοικτό της καθημερινές από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, ενώ μετά τις 20 του μήνα θα είναι ανοικτό όλες τις ημέρες από τις 10:00 μέχρι τις 21:00. Το εισιτήριο για την είσοδο στο πάρκο κοστίζει 7€ και συμπεριλαμβάνει την είσοδο στο παγοδρόμιο για μισή ώρα. Για επιπλέον χρόνο στον πάγο, θα πληρώσετε 7€ για μια έξτρα ώρα.

Santa Claus Kingdom
O αληθινός Αϊ Βασίλης έρχεται στην Ελλάδα και στο Santa Claus Kingdom και μαζί του φέρνει - εκτός από καρουζέλ, παιχνίδια και δρώμενα - ένα μεγάλο παγοδρόμιο στο MEC Παιανίας συνολικής έκτασης 320 τετραγωνικών μέτρων. Το κόστος είναι 8€ για γονείς και 12€ για παιδιά κι αφορά στο ενιαίο εισιτήριο εισόδου στο πάρκο, το οποίο περιλαμβάνει και τη χρήση του παγοδρομίου. Τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα το παγοδρόμιο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

Christmas Star
Το άστρο των Χριστουγέννων λάμπει και φέτος στον χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι, όπου πέρα από τα δεκάδες παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, βρίσκουμε και ένα μεγάλο παγοδρόμιο για να απολαύσουμε ελεύθερα το… τσούλημα στον πάγο με τα πιτσιρίκια. Το εισιτήριο για τους ενήλικες κοστίζει 12€ και για τα παιδιά 6€ και συμπεριλαμβάνει την είσοδο στο παγοδρόμιο. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.

Athens Heart

Το μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας ανακαινίστηκε και μας περιμένει σε μια συνολική έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων στο εμπορικό κέντρο Athens Heart να απολαύσουμε άφθονο πατινάζ με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών. Το παγοδρόμιο λειτουργεί τις καθημερινές από τις 15:00 μέχρι τις 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 23:00. Το κόστος για τα τόλουπ σας ανέρχεται στα 10€ ανεξαρτήτως διάρκειας.

Kosmopolis

Καλυμμένο με τέντα για να μη σας πτοήσει καμία καιρική συνθήκη, συνολικού μήκους 350 τετραγωνικών μέτρων, το παγοδρόμιο του Kosmopolis είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για παγοδρομίες στα βόρεια προάστια. Φέτος θα λειτουργήσει τις καθημερινές από τις 15:00 μέχρι τις 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 παρουσία εκπαιδευτών οι οποίοι θα σας καθοδηγήσουν στα πρώτα σας βήματα στον πάγο. Το κόστος εισόδου ανέρχεται στα 10€ ανεξαρτήτως διάρκειας.

Escape Center

Το υπαίθριο παγοδρόμιο στο εμπορικό κέντρο του Ίλιον είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στα δυτικά προάστια και φέτος ανοίγει τις πύλες του σε γονείς και πιτσιρίκια, τα οποία με την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου προσωπικού απολαμβάνουν τα… γλιστρήματά τους στον πάγο. Έχει συνολική έκταση 300 τετραγωνικά μέτρα και λειτουργεί τις καθημερινές από τις 16:00 μέχρι τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος κοστίζει 10€ για απεριόριστο ice skating.

Ice and Skate

To μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της Αθήνας βρίσκεται στο Αιγάλεω σε έναν πολυχώρο με παγοπίστα, καφέ και κατάστημα με είδη πατινάζ για την περίπτωση που αποφασίσετε να πάρετε το άθλημα πιο… ζεστά. Είναι ανοικτό τις καθημερινές από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 14:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος με απεριόριστο πατινάζ τις καθημερινές ανέρχεται στα 8€ και τα Σαββατοκύριακα στα 9€.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v