Auto Battleships Festival: Τσίτα τα γκάζια στο ΟΑΚΑ

To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο ΟΑΚΑ, ταράζοντας τα νερά στον χώρο της αυτοκίνησης.
Auto Battleships Festival: Τσίτα τα γκάζια στο ΟΑΚΑ
Οι λάτρεις της αυτοκίνησης έχουν έναν πολύ καλό λόγο να είναι χαρούμενοι αυτόν τον μήνα. To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο ΟΑΚΑ προσφέροντας ένα γεμάτο διήμερο με κάθε λογής εκδηλώσεις.

Στόχος του να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μέσω μεταφορών, αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό μέσω μουσείων, αυτοκίνητων με ιστορία, νέων εφευρέσεων κ.α.

Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], παρουσίαση του Super Car Korres IV, Έκθεση Αυτοκινήτων, Γύρος του Θανάτου, SXS Stunt Extreme Show, Show με μηχανές από την ομάδα Gr Stunt αλλά και Hellenic Mini-Z Cup - Πρωτάθλημα Mini-Z αυτοκίνητα κλίμακας είναι μερικά από τα events που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις δύο αυτές ημέρες.



Το κεντρικό υπερθέαμα όμως που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race» που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων.

Πρόκειται για μια παράσταση φαντασμαγορική με φωτιές, Χορεύτριες, djs, Celebrities, Extreme Show, Special effect και φυσικά με πολλά καυτά αυτοκίνητα του χθες, του σήμερα και του αύριο που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας απογειώσουν, θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης με το πιο θεαματικό τρόπο.

Την τιμητική τους θα έχουν βέβαια και οι Λέσχες και τα Clubs αυτοκινήτων που θα δώσουν ένα βροντερό παρόν εκθέτοντας τα βασικά τους κοσμήματα των φίλων και μελών τους.

"Η ιδέα - σκοπός αυτής της μεγάλης γιορτής είναι να ενώσουμε και να συγκεντρώσουμε όλο τον κόσμο της αυτοκίνησης, ανεξάρτητως μάρκας, καταγωγής, χρώματος, μεγέθους ή ηλικίας. Μια γιορτή που συνδυάζει την έκθεση των λατρεμένων οχημάτων μας και όλα όσα συνδέονται με αυτό, μέσα από ένα υπερθέαμα, μια μεγάλη γιορτή, με αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά και με όλους εμάς εκεί", μας λέει ο διοργανωτής της έκθεσης κ. Μιχάλης Κοντιζάς.

Όπως αναφέρει, η ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη έκθεση ήταν ιδιαίτερα θερμή: "Ευχαριστώ άπαντες για την περσινή στήριξη. Μας έδωσε μεγάλη δύναμη για να σχεδιάσουμε και να φέρουμε σε πέρας τη φετινή διοργάνωση. Το κοινό, που άγγιξε τους 30.000, και οι εκθέτες το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν και στη δεύτερη διοργάνωση ακόμα πιο δυνατά" και προσθέτει:

"Όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και αυτός του αυτοκινήτου δεν έμεινε ανεπηρέαστος από την κρίση. Μάλιστα χτυπήθηκε ιδιαίτερα. Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο, προσπαθούν, ο καθένας από τη πλευρά του, να βοηθούν αυτή την κατάσταση. Θεωρώ όμως πως ο Έλληνας έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το όχημα του κι ασχολείται ενεργά με θέματα που αφορούν στο αυτοκίνητο. Θέλει να είναι ενημερωμένος. Αυτό μας βοηθά νομίζω όλους πάρα πολύ".

Τέλος, για εκείνους που δεν έχουν μεγάλη τριβή με τον χώρο, ο κ. Κοντζιάς αναφέρει ότι θα ευχαριστηθούν το ίδιο με τους υπόλοιπους το φεστιβάλ: "Θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο των 4 αλλά και των 2 τροχών μέσα από εκδηλώσεις και show. Επιπλέον, έχουμε φροντίσει ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να γεμίσει τον χρόνο του για τουλάχιστον 12 ώρες με δεκάδες Events πέρα από αυτά που αφορούν στο μηχανοκίνητο κομμάτι που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον".

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v