Pc Games: Πέντε αγορές για μεγάλα παιδιά

Δράση, πυροβολισμοί, εντυπωσιακές κούρσες και μονομαχίες, ατελείωτος εθισμός. Επιλέγουμε πέντε κορυφαίους τίτλους για… ανελέητο Pc Gaming.
Pc Games: Πέντε αγορές για μεγάλα παιδιά
Μπορεί οι κονσόλες να κυριαρχούν στον χώρο του gaming τα τελευταία χρόνια βγάζοντας εκατοντάδες άκρως εθιστικούς τίτλους σε ρυθμούς πολυβόλου, όμως η γοητεία του pc gaming καλά κρατεί και στηρίζεται από εξίσου εθιστικούς τίτλους.

Αν λοιπόν έχετε υπολογιστή με αξιοπρεπή κάρτα γραφικών και εξίσου «δυνατό» επεξεργαστή και θέλετε να ζήσετε μπόλικες ώρες ατόφιας gaming διασκέδασης, ιδού ποιους τίτλους οφείλετε να αγοράσετε φέτος.

Titanfall
Οι δημιουργοί του Call of Duty βρίσκονται πίσω από αυτό το multiplayer μεγαθήριο το οποίο έσπασε ταμεία σε πωλήσεις και με συνεχή updates γίνεται ολοένα και καλύτερο. Στο Titanfall πολεμάτε ως πιλότος ή θωρακισμένος Τιτάνας σε επικές online μονομαχίες, οι οποίες διαδραματίζονται σε εξίσου επικά από πλευράς σχεδιασμού και απόδοσης περιβάλλοντα. Ένα άρτιο παιχνίδι από όλες τις απόψεις, το οποίο βρίσκεται πίσω από την αναβίωση των first person shooters.


Αγοράστε το από εδώ.

Dark Souls 2
Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου μέρους, το σήκουελ του Dark Souls σας βάζει στον ρόλο ενός καταραμένου, ο οποίος προσπαθεί να βρει την θεραπεία για την κατάρα του περιπλανώμενος σε κάστρα, λαβυρίνθους και ένα σωρό ακόμα ατμοσφαιρικά τοπία. Στον δρόμο σας θα έρθετε αντιμέτωποι με φρικιαστικά πλάσματα κάθε λογής, τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε μέσα από το εκπληκτικό σύστημα μάχης αυτού του action rpg τίτλου.


Αγοράστε το από εδώ.

Grid Autosport
Μετά από το βραβευμένο GRID και GRID 2, το GRID Autosport απευθύνεται στους λάτρεις των «παραδοσιακών» racing games που ποτέ δεν ξεπέρασαν την αγάπη τους – έστω εικονική – για τα πανάκριβα, γκαζιάρικα αυτοκίνητα. Αν λοιπόν οι αγώνες ταχύτητας υπήρξαν πάντα η μεγάλη σας αγάπη, τότε το Autosport θα σας ικανοποιήσει και με το παραπάνω με τα φοβερά του γραφικά, την ατελείωτη αδρεναλίνη που προσφέρει και τις γενναίες δόσεις online multiplayer εθισμού.


Αγοράστε το από εδώ.

Divinity: Original Sin
Ο τίτλος που περίμεναν – και εν τέλει πήραν – οι απανταχού λάτρεις των oldschool RPG games δεν είναι άλλος από το Divinity. Ένα παιχνίδι – φόρος τιμής στα θρυλικά RPG του παρελθόντος το οποίο όμως διαθέτει την δική του αύρα και τον δικό του χαρακτήρα. Το παιχνίδι σας βάζει στον fantasy κόσμο του γεμάτο orcs, μάγους, ζόμπι, ναούς, πόλεις και δάση και σας καλεί να δώσετε τις μάχες τις… ζωής σας ολοκληρώνοντας τα αντίστοιχα quests. Χαθείτε λοιπόν ελεύθερα στον εκπληκτικό του κόσμο, δεν θα χάσετε.


Αγοράστε το από εδώ.

Astebreed
Πανικός στην οθόνη. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε συνοπτικά το τι επικρατεί από τα χιλιάδες λέιζερ που εκτοξεύονται από δω και από εκεί στις μάχες αυτού του εκπληκτικού shoot ‘em up. Στο παιχνίδι καλείστε να αντιμετωπίσετε μια κακιά φυλή εξωγήινων που ισοπεδώνει πλανήτες, αλλά τι σημασία έχει η υπόθεση όταν έχετε στη διάθεσή σας ένα τεράστιο και «τουμπανιασμένο» σκάφος και μπορείτε να εξαπολύσετε μεγάλη ποικιλία επιθέσεων στους αντιπάλους; Τα κορυφαία γραφικά και το olschool gameplay απογειώνουν (κυριολεκτικά) την εμπειρία από το παιχνίδι.


Αγοράστε το από εδώ

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v