Πώς να σκοτώσω την ώρα στη δουλειά;

Εννέα δωρεάν online και άκρως εθιστικά παιχνίδια για να σκοτώσετε τον αυγουστιάτικο χρόνο στο γραφείο. Μην συνεχίσετε αν έχετε δουλειά να κάνετε.
Πώς να σκοτώσω την ώρα στη δουλειά;
της Ηρώς Κουνάδη

Ξεμείνατε Αύγουστο στο γραφείο και δεν χτυπάει το τηλέφωνο, δεν ακούγεται γύρω σας κιχ, δεν έχετε δουλειά να κάνετε αλλά δεν μπορείτε και να φύγετε; Σταματήστε τα F5 στο newsfeed του Facebook, οι φωτογραφίες των φίλων σας από τις παραλίες δεν πρόκειται να αποκτήσουν ξαφνικά έξτρα ενδιαφέρον. Και κάντε κλικ σε αυτά τα εννέα παιχνίδια, που υπόσχονται να σκοτώσουν τον χρόνο σας τόσο αποτελεσματικά που δεν θα καταλάβετε πότε πέρασε το οκτάωρο.

Geo Guesser: Απλούστατο αλλά άκρως εθιστικό, το GeoGuesser σας δείχνει μια (τεράστια) φωτογραφία από το Google Street View και σας καλεί να μαντέψετε πού βρίσκεστε, τοποθετώντας ένα pin πάνω στον παγκόσμιο χάρτη. Τι λέτε, μπορείτε να ξεχωρίσετε την Βόρεια Αμερική από την Ευρώπη;

Futilitris: Θυμάστε το Tetris; Το Futilitris –αν δεν το μαντέψατε από το όνομά του– είναι η… μάταιη εκδοχή του. Δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε, δεν υπάρχει τρόπος να χάσετε. Δεν υπάρχει ούτε τρόπος να σταματήσετε να παίζετε. Σας προειδοποιήσαμε.

Peasant’s Quest: Εμπνευσμένο από τα παιχνίδια εκείνα των 90s στα οποία πληκτρολογούσαμε εντολές του τύπου “talk to stranger” για να ξεκινήσει ένας διάλογος και “look tree” για να κοιτάξουμε ένα δέντρο, το Peasant’s Quest είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι γεμάτο χιούμορ και σπασμένα pixel.

Find the Invisible Cow: Μπορείτε να βρείτε την αόρατη αγελάδα; Όσο πλησιάζετε τον κέρσορα σε αυτήν οι φωνές δυναμώνουν, αυτή είναι η μόνη σας ελπίδα. Ξεκαρδιστικό και εκνευριστικό ταυτόχρονα, το Invisible Cow θα σας κάνει εγγυημένα να κολλήσετε. Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους χρήστες ακουστικών ότι ο ήχος μπορεί να γίνει εξαιρετικά δυνατός. Αν είστε μόνοι στο γραφείο, καλύτερα να προτιμήσετε τα ηχεία σας.

Line Rider: Αποστολή σας εδώ είναι να σχεδιάσετε μία γραμμή, επάνω στην οποία θα κινηθεί ο σκιέρ σας. Όταν την σχεδιάσετε, απλώς πατάτε το play στο πάνω μέρος της οθόνης και τον βλέπετε να κινείται. Και πιθανότατα δεν καταλαβαίνετε το νόημα αυτού του παιχνιδιού, μέχρι να δείτε αυτό το αριστουργηματικό βιντεάκι και να κολλήσετε για πάντα.

Thing Thing Arena: Είναι Αύγουστος, δεν θέλετε να σκέφτεστε περίπλοκα πράγματα. Καταλαβαίνουμε. Για περιπτώσεις σαν του λόγου σας, έχουμε το Thing Thing. Ένα απλούστατο (αλλά ομορφούλι) shoot ‘em up με ασπρόμαυρους χαρακτήρες καρτούν. Ναι, αυτό είναι όλο.

Robot Unicorn Attack: Εδώ χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα Ζ και Χ του πληκτρολογίου σας για να βοηθήσετε ένα ρομπότ μονόκερο να πραγματοποιήσει τις ευχές σας –και να πηδήξει και μερικά εμπόδια.

Grow Cube: Έχετε έναν κύβο, και μερικά αντικείμενα για να τοποθετήσετε πάνω του. Αυτά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε κάθε γύρο, με αποτέλεσμα να μεγαλώνουν και να πολλαπλασιάζονται. Μετά από τα πρώτα εκατό κλικ θα καταλάβετε τη λογική του παιχνιδιού και θα νιώσετε έξυπνοι. Προστιθέμενη αξία.

Warlight: Οι λάτρεις του Risk, μόλις βρήκατε τον παράδεισο στην οθόνη του υπολογιστή σας. Το Warlight είναι, εχμ, βασικά το Risk στην οθόνη του υπολογιστή σας. Μπορείτε να παίξετε εναντίον του υπολογιστή, ή με έναν άλλο φίλο που έχει ξεμείνει αυγουστιάτικα μπροστά σε οθόνη υπολογιστή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v