Μουσική για διάβασμα: Soundtrack για συγκέντρωση

Κλασικές μελωδίες, τζαζ νότες, διαδικτυακά ραδιόφωνα και non stop μουσική που βοηθά στην συγκέντρωση και στη μελέτη, σε 8 playlists για πολλές ώρες διαβάσματος.
Μουσική για διάβασμα: Soundtrack για συγκέντρωση
Είτε είστε υποψήφιοι στις Πανελλήνιες, είτε φοιτητές που βλέπουν την εξεταστική να πλησιάζει, είτε απλώς η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου περιλαμβάνεται στην καθημερινή ας ατζέντα, θα βρείτε την παρακάτω playlist πολύ χρήσιμη. Κι αυτό γιατί περιλαμβάνει μουσικές, οι οποίες είναι ιδανικές για μελέτη. Κλασικές μελωδίες που θα σας χαλαρώσουν, non stop απαλή new age μουσική που δεν χρειάζεται να αλλάζετε κάθε τόσο και jazz διαδικτυακά ραδιόφωνα που βοηθούν στη συγκέντρωση και παίζουν διακριτικά στο background θα γίνουν το αγαπημένο σας soundtrack για τις ώρες της μελέτης.


Ενενήντα λεπτά non stop κλασικής μουσικής, με τα πιο χαλαρωτικά και εμπνευσμένα κομμάτια των Chopin, Schubert, Beethoven, Bach, Mozart, Debuche κ.α.


Εξίσου κλασική λίστα σχεδόν δίωρης διάρκειας, για να μην χρειαστεί να σηκώνεστε συνεχώς για το επόμενο κομμάτι, που περιλαμβάνει συνθέσεις των Chopin, Deledda, Costantini, Allevi και Lesko.


Ημίωρο μουσικό… πρόγραμμα χαλάρωσης, από το Meditation Relax Club, που περιλαμβάνει μουσικές οι οποίες, όπως αναφέρει το Club, έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί ως το κατάλληλο soundtrack για πνευματική εργασία, αφού οι απαλοί ήχοι βοηθούν στην συγκέντρωση.


Αν ο ήχος του πιάνου σας χαλαρώνει και σας βοηθά να συγκεντρώνεστε, αυτό εδώ είναι το ιδανικό soundtrack κατά την διάρκεια της μελέτης.


Non-stop μουσική soft new age περγαμηνών, που εστιάζει σε συγκεκριμένα beats και μήκη κύματος, που θεωρούνται ιδανικά για την συγκέντρωση και την απομνημόνευση.


Η τζαζ συναντά τις απαλές κινηματογραφικές μουσικές σε αυτό το 46λεπτο μίγμα μουσικής που διώχνει το στρες και βοηθά στην εστίαση και την συγκέντρωση του εγκεφάλου.

*Stereomood 
Το Stereomood είναι μία πλατφόρμα ηλεκτρονικού «ραδιοφώνου», στο οποίο εσείς απλώς δηλώνετε την διάθεσή σας (στη συγκεκριμένη περίπτωση «reading») και το Stereomood επιλέγει τις κατάλληλες για την περίσταση μουσικές.

*Jazz Radio 
Θέλετε περισσότερη jazz; Η αγαπημένη (και για) chill out μουσική παίζει ασταμάτητα στο ελληνικό ηλεκτρονικό jazz radio, και αποτελεί ωραιότατο, διακριτικότατο και ευχάριστο soundtrack για τις ώρες που καθόμαστε στο γραφείο ή στον καναπέ μας, αγκαλιά με ένα βιβλίο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v