Ιδιαίτερα Πλάσματα: Αργεντίνικο κουκλοθέατρο

Μία πραγματικά ιδιαίτερη παράσταση θεάτρου κούκλας φέρνει ο βραβευμένος αργεντίνος κουκλοπαίκτης Roberto White στο Εργαστήρι Μαιρηβή.
Ιδιαίτερα Πλάσματα: Αργεντίνικο κουκλοθέατρο
Μία πραγματικά ιδιαίτερη παράσταση θεάτρου κούκλας που συνδυάζει την γλώσσα της μιμικής με θέατρο αντικειμένων χωρίς λόγια, σε επτά ανεξάρτητες ποιητικές και κωμικές ιστορίες. Οι κούκλες αποτελούνται από απλά αντικείμενα όπως μπαλόνια, μπαλάκια και πλαστικές σακούλες που συνδέονται στο σώμα του κουκλοπαίκτη συνθέτοντας φανταστικά πλάσματα και τον κόσμο τους.



Σκηνοθεσία και ερμηνεία: Roberto White

Ο Roberto White είναι Αργεντινός κλόουν και κουκλοπαίκτης. Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας La Santa Rodilla, του Hugo Suarez (Hugo e Inés) και της ομάδας Teatro dos Mundos μαζί με την Malgosia Szkandera.

Το 2012 του απονεμήθηκε το βραβείο "Χρυσός Δράκος" στο φεστιβάλ Fira Internacional de Titelles de Lleida, μία ειδική μνεία στη Mostra Internacional de Titelles de la vall de Albaida και το βραβείο καλύτερου θεάματος στο 30ο Festival internacional de Títeres de Tolosa. Σαν σκηνοθέτης, κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Τεχνών στην Costa Rica για το έργο του "Romeo y Julieta", μια παράσταση για ηθοποιούς και αντικείμενα. Αυτή τη στιγμή ταξιδεύει σε φεστιβάλ όλου του κόσμου με την σόλο παράσταση “Criaturas Particulares”.

Info:
Θέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή»
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
Κρατήσεις: 210 5222181 – 6942420062

Διάρκεια: 55'
Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013, ώρα 9μ.μ.
Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013, ώρα 5μ.μ. & 9μ.μ.
Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013, ώρα 3μ.μ.

Εισιτήριο 10 ευρώ
Για τα μέλη της UNIMA και τα παιδιά 8 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v