Πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket

Σήμερα, απόγευμα Τετάρτης, ρίχνεται η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ στον αγώνα για την κατάκτηση του Eurobasket 2013, με πρώτο αντίπαλο την Σουηδία.
Πρεμιέρα για την Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket
Σήμερα, Τετάρτη, οι διαιτητές θα σφυρίξουν την έναρξη του φετινού Ευρωμπάσκετ, στο οποίο η Εθνική μας ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους. Οι διεθνείς μας παίκτες ρίχνονται στον αγώνα για την κατάκτηση της κούπας στις 18.45, αντιμετωπίζοντας την Σουηδία.

Η εθνική Σουηδίας μοιάζει το απόλυτο outsider, καθώς η Ελλάδα διαθέτει ποιοτικότερη και πιο οργανωμένη ομάδα. Το αντίπαλο ρόστερ μάλλον υστερεί σε πείρα ενώ είναι μια ιδιαίτερα… πολυπολιτισμική ομάδα (διαθέτει έναν Βόσνιο και δύο Κονγκολέζους).

«Κανένα παιχνίδι στην πρεμιέρα δεν είναι εύκολο, ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι αουτσάιντερ και μπορεί κάποια… περίεργα σουτ να είναι εύστοχα… Θα πρέπει να παίξουμε με υπομονή, δύναμη και ενότητα. Δεν θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε το ματς με ένα σουτ ή σε ένα δεκάλεπτο», δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο ιταλός κόουτς της Εθνικής Ελλάδος, Αντρέα Τρινκέρι.

Στα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια του Δ’ ομίλου, στον οποίο περιλαμβάνεται η Ελλάδα, η Τουρκία αντιμετωπίζει την Φινλανδία και η Ρωσία την Ιταλία. Αύριο, Πέμπτη στις 22.00, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ρωσία, το Σάββατο στις 22.00 την Τουρκία, την Κυριακή στις 18.45 την Ιταλία και την Δευτέρα στις 15.30 την Φινλανδία. Στην συνέχεια, οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα διασταυρωθούν για την δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Μάθετε για το πλήρες πρόγραμμα του Eurobasket 2013 που πραγματοποιείται στην Σλοβενία, εδώ. Τα παιχνίδια της Εθνικής μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά από την συχνότητα του ANT1 αλλά και του OTE SPORT 3HD. Ευχόμαστε στην Εθνική Ελλάδος καλή επιτυχία!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v