Olympia Basket Camp 2013: Τα παιδία… σκοράρει

Το Olympia Basket Camp προσκαλεί για άλλη μια χρονιά τους μικρούς επίδοξους καλαθοσφαιριστές στην σκιά της αρχαίας Ολυμπίας για παιχνίδι και μάθηση.
Olympia Basket Camp 2013: Τα παιδία… σκοράρει
Παιχνίδι και μάθηση. Ομαδικό πνεύμα και αίσθημα ικανοποίησης. Σωματικά και ψυχολογικά οφέλη. Οι παραπάνω μοναδικοί συνδυασμοί παιδείας και διασκέδασης είναι μια εμπειρία που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει. Με αυτή τη φιλοσοφία, η μπασκετική κατασκήνωση που εδώ και πολλά χρόνια φιλοξενείται στην σκιά της αρχαίας Ολυμπίας από τον επιτυχημένο αθλητή και προπονητή του μπάσκετ Νίκο Λινάρδο ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους καλοκαιρινούς μήνες τους επίδοξους μικρούς καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες.

Το Olympia Basketball Camp θα διοργανωθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις της ομώνυμης κατασκήνωσης στην Φρίξα της Αρχαίας Ολυμπίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. «Η επιτυχία των δύο προηγούμενων χρόνων μας δίνει την ώθηση και το κίνητρο να συνεχίσουμε και φέτος να εκπαιδεύουμε νεαρούς και νεαρές καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες», καλεί ο υπεύθυνος του camp και παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Νίκος Λινάρδος.

Τα παιδιά από 7-17 ετών που θα συμμετάσχουν στα 7ήμερα/16ήμερα προγράμματα προπονήσεων θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις βασικές δεξιότητες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αγώνες και προπονήσεις που θα λαμβάνουν χώρα στα γήπεδα της κατασκήνωσης και στο κλειστό γήπεδο στα Κρέστενα.

Φέτος, στο πρόγραμμα εντάσσονται για πρώτη φορά και δύο τριήμερα camp, ένα “Playmaker Camp” και ένα “Shooting Camp”. Επίσης, θα υπάρχει και μια παρουσία-έκπληξη: «Είναι μεγάλη τιμή να έχω φέτος σαν προσκεκλημένο προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη, μια μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού και διεθνούς μπάσκετ, καθώς και τον πιο επιτυχημένο προπονητή της Εθνικής ομάδας.



*Πληροφορίες
Η διάρκεια του φετινού camp θα είναι δύο εβδομάδες, από τις 22 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου.
Τα δύο τριήμερα camp θα διεξαχθούν:
Playmaker Camp: 22-24 Ιουνίου
Shooting Camp: 2-4 Ιουλίου

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα των camps, μείνετε ενήμεροι εδώ

*Λίγα λόγια για το Olympia Camp
Το Οlympia basketball Camp από το 2004 προσφέρει ένα αξιόλογο προπονητικό πρόγραμμα πού έχει σαν κύριο στόχο να κάνει τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) να αγαπήσουν το όμορφο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αθλητική και περιβαλλοντική κατασκήνωση σε ένα τοπίο υψηλής φυσικής ομορφιάς, με πρόποδες την μυθική κοιλάδα του Αλφειού ποταμού και την κοιτίδα του αθλητισμού και του πολιτισμού την Αρχαία Ολυμπία. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες και οι άρτιες εγκαταστάσεις δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να ζήσουν ένα ανεπανάληπτο όνειρο μαθαίνοντας και νιώθοντας την συναρπαστική και μαγευτική αθλητική ιστορία αυτού του ιερού για τα αθλητικά ιδεώδη τόπου. Ο σχεδιασμός του Olympia camp έγινε με γνώμονα την ασφαλή διαμονή των παιδιών. Οι κανόνες ασφαλείας για κάθε δραστηριότητα είναι υψηλής ποιότητας και τηρούνται απόλυτα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Olympia camp φιλοξενούνται στα πέτρινα και ξύλινα οικολογικά σπίτια του camp τα οποία είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό. Στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης περιλαμβάνονται:
• 19 ξύλινα και πέτρινα σπιτάκια
• Ιατρείο και αναρρωτήριο πλήρως
εξοπλισμένα
• Πετρόκτιστο θέατρο
• 3 γήπεδα basket
• 1 γήπεδο mini basket
• Γήπεδο αθλοπαιδιών με χλοοτάπητα
• πισίνα
• δασικές διαδρομές mountain bike
• χώρος εκμάθησης raſting – kayak

Olympia Camp, Πληροφορίες: 210 3317727, [email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v