Hobby Festival: Όλη η διασκέδαση σε ένα γεγονός!

Πώς θα ήταν να βρίσκατε σε ένα και μόνο χώρο όλα όσα θα θέλατε να μάθετε και να έχετε για το αγαπημένο σας χόμπι; Το πρώτο Hobby Festival που πραγματοποιείται από τις 3 έως τις 6 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας μας καλεί να περάσουμε καλά και... να ανακαλύψουμε νέα χόμπι!
Hobby Festival: Όλη η διασκέδαση σε ένα γεγονός!

Πόσο ενιαίο θέμα μπορεί να θεωρηθεί ο ”ελεύθερος χρόνος” και πόσο εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε ένα νέο χόμπι; Οι ερωτήσεις είναι βεβαίως ρητορικές, αν και... όχι για όλους. Το πρώτο Hobby Festival δίνει απαντήσεις και κυρίως προτάσεις για διασκέδαση και αναψυχή.

Πρόκειται για μια ασυνήθιστη έκθεση– φεστιβάλ αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου που διοργανώνεται από την εταιρία Εxpoint και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως 6 Μαΐου στο Γήπεδο Ξιφασκίας - Ολυμπιακό συγκρότημα Ελληνικού.

Το Hobby festival είναι ένα εκθεσιακό festival διασκέδασης και αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Μια έκθεση με τεράστια ποικιλία από εκθέματα, χόμπυ, ιδέες, προτάσεις αλλά και με πολλά events, μουσικές εκδηλώσεις και happenings.

Απευθύνεται σε μια ευρεία γκάμα ανθρώπων που καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας: επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, άτομα κάθε ηλικίας, συνταξιούχους και νοικοκυρές που διαθέτουν περίσσευμα φαντασίας, επινοητικότητας και όρεξης για κάτι διαφορετικό.

Το Hobby Festival καλεί τους επαγγελματίες να εκθέσουν και τους ενδιαφερόμενους να δουν ό,τι έχει να κάνει με τα hobby: Βουνό – Θάλασσα – Ουρανός, Διακοπές - Ταξίδια - Εκδρομές – Αναψυχή, Γαστρονομία - Μουσική – Χορός, Αθλητισμός - Υγεία - Αισθητική και Διατροφή, Μηχανοκίνηση (αυτοκίνητα, μηχανές, τζετ σκι), Οικογενειακή διασκέδαση, Παιχνίδι και Παιδική ενασχόληση, Ηome Εntertainment, Τηλεπικοινωνίες - Internet - PC games, Ρουχισμός και Εξοπλισμός, Χ – generation, Σπίτι - Κήπος - D.I.Y., Εκπαίδευση – Βιβλίο, Ζωοφιλία, Cinema – Θέατρο, Διασκέδαση, Συλλεκτική- Χειροτεχνίες, Μοντελισμός, Ευρεσιτεχνίες, Πολιτισμός και Τέχνη.

Το 1ο Hobby Festival τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (Ο.Ν.Α.).

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site του Hobby Festival (δεξιά στήλη Σχετικά Links) η στο 210 6618771.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v