Ανακαλύψτε και χορέψτε το Ρέγκετον στην Cubanita!

Το νέο παιδί της ρέγκε ακούει στο όνομα ”ρέγκετον” και έχει ξετρελάνει, όπως ήταν αναμενόμενο, τους λατίνους. Αποκλειστικός... εισαγωγέας του νέου χορού είναι το Cubanita, στου Ψυρρή, όπου κάθε Δευτέρα το ”ρέγκετον” δίνει το δικό του ”χρωματιστό” παρόν.
Ανακαλύψτε και χορέψτε το Ρέγκετον στην Cubanita!

Το λένε ”ρέγκετον” και έχει ξετρελάνει τους λατίνους. Πέρασε τα ”σύνορα” της Αμερικής και κατακτά όλο τον κόσμο. Η νέα μουσική μόδα ήρθε στην Αθήνα και κάθε Δευτέρα βράδυ δίνει το δικό της χρώμα στο Cubanita το κλασικό latin στέκι στο κέντρο της Αθήνας, την Πλ. Ψυρρή.

Ο Χουάν, ο Χουανίτο και η Πιλάρ (φωτό) δημιούργησαν το πρώτο ”ρέγκετον τρίο” στην Ελλάδα και θα μας ξεσηκώσουν, φέτος τον χειμώνα με το ρυθμό και το κέφι τους.

H Ρέγκε που ”γεννήθηκε” στην Τζαμαϊκα και ανέδειξε μεγάλα ονόματα όπως ο Μπομπ Μάρλεϊ, ο Πήτερ Τος κ.α. παίρνει σήμερα άλλο χαρακτήρα και ταξιδεύει στον Άγιο Δομίνικο, το Μαΐαμι και συναντά τον Μερένγκε ρυθμό.

Από το ”πάντρεμα” της Ρέγκε και του ρυθμού Μερένγκε προέκυψε το ”Ρέγκετον” που είναι η νέα τρέλα των νεαρών λατίνων και όχι μόνο.

Το ρέγκετον έκανε την δική του μουσική επανάσταση και συνδυάζει τον ρυθμό με το ντύσιμο, τα κατάλληλα αξεσουάρ, αλλά και με την παρουσία των σέξι λατίνων χορευτριών που παρασέρνουν τους πάντες στα δικά τους μουσικά μοτίβα.

Το Cubanita (Καραϊσκάκη 28, τηλ. 210.33.14.605) μοιάζει με ”ηφαίστειο” στο κέντρο της πόλης, που μας κάνει να λικνιζόμαστε, να χορεύουμε και τον ουρανίσκο μας να ”σκανδαλίζεται” με εξωτικές γεύσεις.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v