ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Μια σπέσιαλ βραδιά stand up comedy στο Jazzpoint

Mια Special τελευταία βραδιά Stand up Comedy για φέτος, με… άρωμα και χιούμορ από Θεσσαλονίκη προσγειώνεται στη σκηνή του Jazzpoint.

Μια σπέσιαλ βραδιά stand up comedy στο Jazzpoint

Την Πέμπτη 10 Μαΐου, ο Παναγιώτης Κούδας, η Αλίκη Τσακούμη και ο Βαγγέλης Μουλαράς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κωμωδία και μας παρουσιάζουν μια ανεπανάληπτη βραδιά γέλιου και αντιθέσεων: το «Χάσμα Γενεών».

«Η γενιά του Γκάλη και η γενιά του facebook. Ανάμεσα τους; Χάσμα. Αυτό το κενό ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και τα φίλτρα στο instagram έρχονται να γεφυρώσουν με μια μοναδική Stand up Comedy περιοδεία από την Πάτρα μέχρι την Κέρκυρα και τελευταίο σταθμό, την Αθήνα και το Jazzpoint, για μία και μόνο παράσταση», αναφέρει το δελτίο τύπου.

«Ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς της χώρας που περπατάει με πι, μαζί με δύο ανερχόμενα ταλέντα που δεν έχουν δει συναυλία χωρίς κινητό μπροστά τους ενώνουν φωνές, δυνάμεις και αστεία και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό! Καταραμένα γηρατειά vs ατίθασα νιάτα. iphone vs Game boy! mp3 vs βινύλιο. ΠΑΣΟΚ vs ‘καλά πάλι Πασόκ έχουμε’! Για να μαθαίνουν οι νέοι, να θυμούνται οι παλιότεροι και να γελάνε όλοι μαζί».

Νικητής:

Ιφιγενεια Μητσιου

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY