Μια σπέσιαλ βραδιά stand up comedy στο Jazzpoint

Mια Special τελευταία βραδιά Stand up Comedy για φέτος, με… άρωμα και χιούμορ από Θεσσαλονίκη προσγειώνεται στη σκηνή του Jazzpoint.
Μια σπέσιαλ βραδιά stand up comedy στο Jazzpoint
Την Πέμπτη 10 Μαΐου, ο Παναγιώτης Κούδας, η Αλίκη Τσακούμη και ο Βαγγέλης Μουλαράς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κωμωδία και μας παρουσιάζουν μια ανεπανάληπτη βραδιά γέλιου και αντιθέσεων: το «Χάσμα Γενεών».

«Η γενιά του Γκάλη και η γενιά του facebook. Ανάμεσα τους; Χάσμα. Αυτό το κενό ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και τα φίλτρα στο instagram έρχονται να γεφυρώσουν με μια μοναδική Stand up Comedy περιοδεία από την Πάτρα μέχρι την Κέρκυρα και τελευταίο σταθμό, την Αθήνα και το Jazzpoint, για μία και μόνο παράσταση», αναφέρει το δελτίο τύπου.

«Ένας από τους πιο έμπειρους κωμικούς της χώρας που περπατάει με πι, μαζί με δύο ανερχόμενα ταλέντα που δεν έχουν δει συναυλία χωρίς κινητό μπροστά τους ενώνουν φωνές, δυνάμεις και αστεία και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό! Καταραμένα γηρατειά vs ατίθασα νιάτα. iphone vs Game boy! mp3 vs βινύλιο. ΠΑΣΟΚ vs ‘καλά πάλι Πασόκ έχουμε’! Για να μαθαίνουν οι νέοι, να θυμούνται οι παλιότεροι και να γελάνε όλοι μαζί».
Info:
Jazzpoint
Ακαδημίας 18, Σύνταγμα, τηλ: 2109803398
Πέμπτη 10/5
Ώρα Έναρξης: 21.00
Κόστος: 4 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v