Σε αυτά τα εστιατόρια θα… χορέψεις

Ιδιαίτερες γεύσεις, σούπερ κοκτέιλ και μετά… χορός. Τέσσερεις μπάρες – εστιατόρια της πόλης και των προαστίων παίζουν σε διπλό ταμπλό.
Σε αυτά τα εστιατόρια θα… χορέψεις

Και εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι.

Dos Hermanos
Κυριαζή 24, Κηφισιά, τηλ: 2108087906



Ολέ! Το έθνικ εστιατόριο της Κηφισιάς με την υπέροχη αυλίτσα πέρα από το να μας καλομαθαίνει με tacos, burritos, enchiladas, chili con carne κ.ά στήνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα πιο κεφάτα λάτιν πάρτι με ζωντανή μουσική και χορευτές οι οποίοι αναλαμβάνουν να σας μυήσουν στα βασικά βήματα του χορού. Πιστέψτε μας, μετά από δύο υπέροχες μαργαρίτες από το μπαρ του, τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζατε πως είναι. Σημειώστε επίσης πως για τις 5 Μαΐου προγραμματίζουν ένα Cinco di Mayo party με παραδοσιακούς μεξικάνικους χορούς. Αρίμπα!

48 Urban Garden
Αρματολών & Κλεφτών 48, Αμπελόκηποι, τηλ: 2130281866



Στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα, το 48 Urban Garden, είναι ένα bar restaurant με νεοϋορκέζικη ατμόσφαιρα και σούπερ κήπο, στον οποίο πέρα από πρωτότυπες σαλάτες, hot dogs και urban burgers απολαμβάνουμε και… νοστιμότατες μουσικές. Στα party που στήνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο στον εσωτερικό του χώρο, τα decks αναλαμβάνουν οι residents DJs Πάνος και Δημήτρης Λίλης για βραδιές με άφθονες dance μελωδίες που ξεφεύγουν από τα σύνορα του mainstream. Συχνά πυκνά φέρνουν και άλλους παραγωγούς από την εγχώρια σκηνή, σε events που ανακοινώνουν στη σελίδα τους.

Shamone
Κωνσταντινουπόλεως 46, Γκάζι, τηλ: 2103450144



To bar restaurant  του Φώτη Σεργουλόπουλου είναι μακράν ένα από τα πιο κεφάτα εστιατόρια του κέντρου και το αποδεικνύει σε κάθε αφορμή. Αφού πιάσετε τραπέζι για να απολαύσετε την πολυσυλλεκτική του κουζίνα που αγαπά τις μεσογειακές γεύσεις, θεωρούμε δεδομένο πως θα συνεχίσετε στην… πίστα- πασαρέλα για πάρτι ξεφαντώματος που αγαπούν τους 90s trash ήχους, τα 80s hits ή τα σέξι performances από drag queens. Ό,τι και αν πετύχετε εδώ τα Σαββατοκύριακα είναι εγγυημένο πώς θα φύγετε χορτασμένοι – και από χορό.

Pere
Κύπρου 74, Γλυφάδα, τηλ: 2108941450



Τι κοινό έχουν τα ζουμερά burgers, τα ψαγμένα κοκτέιλ και οι σούπερ μουσικές δια χειρός Ελλήνων DJs που αγαπούν την electro, την house και την progressive; Δίνουν όλα ραντεβού στο μοντέρνο και casual Pere, το οποίο κρατά σταθερά τα ηνία γευστικά και μουσικά στη νυχτερινή ζωή της Γλυφάδας. Εδώ θα δοκιμάσετε  Σταθερός «ένοικος» των decks ο Valeron, με electro/house ήχους, ενώ δεν λείπουν τα θεματικά parties, οι μετακλήσεις διεθνώς αναγνωρισμένων bartenders και πολλά ακόμα ωραία events για κάθε γούστο

Balthazar
Τσόχα 27 και Βουρνάζου, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106441215

Από τα παλαιότερα μπαρ των Αμπελοκήπων, το Balthazar φιλοξενείται σε ένα ιστορικό νεοκλασικό της οδού Τσόχα, πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, και διαθέτει μια αυλή γεμάτη γαρδένιες, φοινικές και μουριές στην οποία πιάνουμε τραπεζάκι για να εγκαινιάσουμε την καλοκαιρινή σεζόν με μεσογειακές γεύσεις δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια και "ανεβαστική" μουσική. Το summer opening party προγραμματίζεται για τις 4 Μαΐου. 

Ν. Γ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v