Οι ανοιξιάτικες συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις

Όχι, δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το καλοκαίρι για να δείτε μεγάλα ονόματα επί σκηνής. Κάντε ζέσταμα από τώρα με τις πιο «καυτές» συναυλίες της άνοιξης.
Οι ανοιξιάτικες συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις

Europavox Festival στο Fuzz Club

Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα φέρνοντας μαζί του δύο ηχηρά ονόματα. Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο Kavinsky, ο διάσημος μουσικός / παραγωγός / DJ και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας, θα βρεθεί στο Fuzz για ένα special set, ενώ το Σάββατο 21 Απριλίου Chinese Man θα βρεθούν στον ίδιο χώρο ξεσηκώνοντας με τα εκρηκτικά hip hop κομμάτια τους.

Info: 20 και 21 Απριλίου. Εισιτήρια από 25€



Hindi Zahra στο Fuzz Club

Eνα χρόνο και κάτι μετά την πρώτη της εμφάνιση στον ίδιο χώρο, η Γαλλομαροκινή pop star θα βρεθεί για να μας συναρπάσει ξανά με την πλουραλιστική της μουσική προσωπικότητα, η οποία περιλαμβάνει τις βερβερίνικες ρίζες της καταγωγής της, τη μουσική της Βραζιλίας, του Πράσινου Ακρωτηρίου, της Ινδίας και του Ιράν.

Info: 4 Μαΐου στο Fuzz Club. Εισιτήρια από 27€



Godspeed You! Black Emperor στο Gazi Music Hall

To Καναδικό post-rock συγκρότημα από το Μόντρεαλ ;eχοντας φρέσκο το τρίτο άλμπουμ της επανένωσης τους, με τίτλο "Luciferian Towers" έρχονται  για ένα show μεγάλης διάρκειας στον άνετο χώρο της Ιεράς Οδού.

Info: 29 Απριλίου στο Gazi Music Hall. Εισιτήρια από 25€.



H Lara Fabian στο Tae Kwon Do

Η ευκολία με την οποία χειρίζεται τις χαμηλές και τις υψηλές νότες την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο. H αισθαντική της φωνή καθηλώνει το κοινό και το έχει αποδείξει πολάκις στο παρελθόν – και – στη χώρα μας. Ώρα να μας το υπενθυμίσει στο πλαίσιο του Camouflage World Tour 2018, το οποίο αποτελεί μια εκπληκτική και πρωτοποριακή οπτικοακουστική εμπειρία.

Info: Σάββατο 19 Μαΐου και την Κυριακή 20 Μαΐου, στο Κλειστό Γήπεδο ΤAE KWO DO στο Παλαιό Φάληρο. Εισιτήρια από 15€

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό μας και κερδίστε προσκλήσεις για την Lara Fabian. 



Barcelona Gipsy Balkan Orchestra στο Passport Κεραμεικός

Μια ιδιόρυθμη… ορχήστρα επισκέπτεται για πρώτη φορά την Αθήνα σε μια συναυλία-μύηση στο Klezmer, την Jazz Manouche και τη μουσική των Ρομά, μια πολυπολιτισμική εμπειρία που αξίζει να ζήσουμε. Όπως γράφουν και οι ίδιοι «Η μουσική την Βαλκανίων είναι για μας ένα σύνολο από παραδόσεις και πολυεθνικές κουλτούρες που ξεπερνά τους περιορισμούς της Γεωγραφίας, αντλώντας από τις ιστορίες λαών που δεν έχουν ποτέ κατοικήσει σε αυτά τα μέρη: Ασκενάζι και Σεφαραδίτες Εβραίοι, Τσιγγάνοι, Οθωμανοί, Αραβες…».

Info: Πέμπτη 24 Μαϊου στο Passport Κεραμεικός, Παρασκευή 25/5 στη Θεσσαλονίκη. Εισιτήρια από 10€. 



Rag N' Bone Man, Kid Moxie στο Release

Η πρώτη ημέρα του αγαπημένου φεστιβάλ μπορεί να στερείται των London Grammar οι οποίοι ακύρωσαν λόγω ασθένειας, όμως διαθέτει μέχρι στιγμής δύο εξίσου δυνατά ονόματα: τον επιβλητικό Rag 'n' Bone Man και την electro-pop περσόνα που υπηρετεί το καλλιτεχνικό όραμα της Έλενας Χαρμπίλα.

Info: 31 Μαΐου στην Πλατεία Νερού. Εισιτήρια από 25€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v