O Adam Beyer και οι Pan-Pot μαζί στην Ιερά Οδό

Δύο μεγάλα ονόματα της underground ηλεκτρονικής σκηνής, συμπράττουν μουσικά για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.
O Adam Beyer και οι Pan-Pot μαζί στην Ιερά Οδό

Η αυτού μεγαλειότης της σουηδικής techno, ηγέτης και ιδρυτής της πρότυπης Drumcode Records επιστρέφει στην Ελλάδα για να διδάξει μουσική όπως μόνο αυτός ξέρει. Ο Adam Beyer αποτελεί μια από τις πιο αναμφισβήτητες όσο και τελειοποιημένες περιπτώσεις καλλιτέχνη στην ποιοτική ηλεκτρονική σκηνή.

Η προοδευτική προσέγγισή του για τη μουσική εκφράζεται μέσα από το δισκογραφικό φαινόμενο Drumcode και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μέσα από τα Drumcode parties τα οποία έχουν παρουσία στα πιο φημισμένα φεστιβάλ και clubs ηλεκτρονικής μουσικής του πλανήτη. Οι Drumcode Nights, το δικής του έμπνευσης Junction 2 Festival στη Μεγάλη Βρετανία και τα ραδιοφωνικά broadcasts του σε περισσότερες από 53 διαφορετικές χώρες επιβεβαιώνουν πως ο Σουηδός είναι ένα θεμελιωμένα διεθνές κεφάλαιο της techno.



Όσο για το πολυδιάστατο δίδυμο των Pan-Pot, οι διάσημοι Γερμανοί Tassilo Ippenberger και Thomas Benedix, αποτελούν εγγύηση πως όταν σκύβουν πάνω από τα decks, κάτι πολύ καλό θα συμβεί. Οι δύο άντρες γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και τα τελευταία 13 χρόνια γράφουν τη δική τους ιστορία, αρχικά κυκλοφορώντας αξιόλογα remix και από ένα σημείο και μετά παράγοντας techno ήχο πάντα με house αναφορές. Πηγή έμπνευσής τους, οι ομοιότητες αλλά και οι διαφορές με τις οποίες αντιλαμβάνονται τη μουσική, η ανάγκη για πειραματισμούς και λατρεία για τη μίνιμαλ αισθητική.

Το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP, το Popy and Caste, στη νεοσύστατη δισκογραφική Mobilee της Anja Schneider  και το 2007 κατέθεσαν στο κοινό το εμβληματικό άλμπουμ Pan-O-Rama, μια ξενάγηση 360 μοιρών στη techno μουσική, μία νέα ηχητική πρόταση. To 2014 ίδρυσαν την δισκογραφική Second State και με κομμάτια όπως το Charly, το Confronted και το Captain My Captain κάνουν την παραμονή μας στον κόσμο ακόμα πιο ευχάριστη και μελωδική.

Τους Adam Beyer και Pan-Pot θα πλαισιώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee, Manolaco και Nico Rac.

Info:

Σάββατο 28 Aπριλίου 2018
@Ιερά Οδός
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝQ
STAGE 2 (5/3 - 28/4)
Regular : 28€
VIP : 38€
TICKETS AT THE DOOR
Regular: 35€
VIP: 45€
Online αγορά από εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v