Πού θα χορέψουμε το Σάββατο της Αποκριάς;

Χορός, ξεφάντωμα, trash ύμνοι και μασκαρέματα σε ξεσηκωτικά party για το Σάββατο της Αποκριάς στην Αθήνα.
Πού θα χορέψουμε το Σάββατο της Αποκριάς;
Φορέστε αφάνες, γκλίτερ ή ό,τι αποκριάτικο σας φωτίσει ο Θεός και ξεχυθείτε στην Αθήνα, Σάββατο βράδυ.

Έχετε μπόλικες αφορμές για αποκριάτικο χορό.

Core Night "Masque Party" vol.47

To πάνω stage Second Skin στο Γκάζι γεμίζει σκληρούς ήχους και μας καλεί σε ένα διαφορετικό πάρτι μασκέ με metalcore, post hardcore, deathcore και nu metal ύμνους. Είσοδος 3€ με ποτό (κρασί ή αναψυκτικό).

Gymnastics in the ’90s

To roof stage του Gazarte γεμίζει χρωματιστά κολάν, σπορ σορτσάκια, και αθλητικά παπούτσια για τρελό χορό, σε μια αποκριάτικη βραδιά αφιερωμένη στη χρυσή εποχή της γυμναστικής στα 90s – βλ. Jane Fonda. Επί σκηνής η μπάντα Penny and the Swinging Cats. Είσοδος Ελεύθερη.

2 σε 1 μασκέ - Trashformers Carnival

Όπου γάμος και απόκριες, η ομάδα των Trashformers πρώτη. Αυτό το Σάββατο καταλαμβάνουν τη σκηνή του Fuzz στην Πειραιώς και μας καλούν να συνδυάσουμε δύο στολές σε μία υπό τους ήχους καρναβαλικών μουσικών από 80΄s-90's-00's και μυστικούς προσκεκλημένους. Είσοδος 10€ με μπύρα ή κρασί.

Disco Funk Carnival Party

Το Belleville την… είδε disco funk φάση και μας προσκαλεί να βάλουμε την καμπάνα μας, το έξαλλο πουκαμισάκι και να ανεβούμε στην πίστα για μπόλικο χορό υπό τους ήχους των Core.tez & Dj Dqua. Είσοδος Ελεύθερη.

Disco Not Disco Carnival Edition

Τι συμβαίνει όταν οι Pet Shop Boys, οι Culture Club και ο Den Harrow συναντούν τους Bauhaus, τους Sound και τους Siouxsie and the Banshees; Αποκριές στο Death Disco, το αγαπημένο «σκοτεινό» στέκι στου Ψυρρή. Στα decks o Λεωνίδας Σκιαδάς και ο George Sagnier. Είσοδος ελεύθερη.

Το Μυστήριο ΜΑΣΚΕ Ζωντανό Των ΡΟΔΕΣuntd. 

Οι ήχοι και οι μελωδίες της ιδιαίτερης μπάντας ακούγονται live σε αποκριάτικο mood αυτή τη φορά στο Orfeas Bar Café Restaurant στη Φωκίωνος Νέγρη και μας δίνουν την ευκαιρία να λικνιστούμε χωρίς αναστολές.  Είσοδος Ελεύθερη.

The EPIC Carnival Party

Το γνωστό trash party του EPIC επιστρέφει με καρναβαλική διάθεση για να λιώσουμε τις σόλες μας στην πίστα του Monastiraki Center με 80s / 90s / 00s / DISCO / RAVE / TRASH ρυθμούς. Είσοδος 5€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v