4 μπαράκια που παίζουν καλές ελληνικές μουσικές

Σε αυτά τα αθηναϊκά μπαράκια, θα χορέψεις ως το πρωί με αθάνατες ελληνικές επιτυχίες αυτό το σαββατόβραδο.
4 μπαράκια που παίζουν καλές ελληνικές μουσικές
Άγιος
Διδότου 33 και Ιπποκράτους, Κολωνάκι
Μεταξύ Εξαρχείων και Κολωνακίου, σε μια όμορφη μονοκατοικία της Διδότου, ο Άγιος μας θυμίζει στις δύο αίθουσές του τα πιο όμορφα ελληνικά τραγούδια άλλων εποχών. Εδώ ακούμε κλασικά λαϊκά και vintage έντεχνα, από την δεκαετία του ’70 μέχρι αυτή του ’80. Διονυσίου, Μοσχολιού, Καζαντζίδης, Μητροπάνος αλλά και πιο παλιές αγαπημένες φωνές όπως η Τζένη Βάνου, άσματα του Νέου Κύματος, ζεϊμπεκιές και τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου δίνουν τον ρυθμό, όσο εμείς χορεύουμε πίνοντας ποτά στα 7€.



Batman 
Θεοδωρίτου Βρεσθένης 40, Νέος Κόσμος, τηλ: 21 0924 1585
Μαζεύει το πολυσυλλεκτικό του κοινό τις «μεγάλες» ώρες και στήνει ένα σκηνικό καλτ αφτεράδικου στο Νέο Κόσμο. Ο Batman στα νότια του κέντρου κάνει… μερακλίδικες επιλογές από βινύλια, παίζοντας από ρεμπέτικα του Τσιτσάνη και του Βαμβακάρη μέχρι λαϊκά του Καζαντζίδη και μελωδίες του Χατζιδάκι, ξεστρατίζοντας ενίοτε και σε παλιά κι αγαπημένα ξένα κομμάτια. Το ποτό στοιχίζει 7€.

Αρχάγγελος 
Κίμωνος 1, Κεραμεικός, τηλ: 21 0522 8840
Θα τον βρείτε να ανοίγει τα «φτερά» του πίσω από το παρκάκι της Κωνσταντινουπόλεως σε μια off γειτονιά του Γκαζιού. Γύρω από την μπάρα του, μαζεύονται οι φανατικοί του θαμώνες, που έχουν αγαπήσει τον Αρχάγγελο για την αδυναμία του στην καλή ελληνική μουσική, ιδανική για όσους… έχουν ντέρτια. Η μπάρα σερβίρει ως νωρίς το πρωί και τα ποτά κυμαίνονται στα 6€.



Οι λεγάμενοι 
Αισχύλου 13, Περιστέρι, τηλ: 21 3024 9002
Η Τζένη Βάνου ο Τόλης Βοσκόπουλος η Μαρινέλλα ο Δημήτρης Χόρν η Βίκυ Μοσχολιού ο Γιάννης Πουλόπουλος η Ρένα Κουμιώτη ο Στέλιος Καζαντζίδης η Πίτσα Παππαδοπούλου ο Στράτος Διονυσίου βρίσκονται… σταθερά εδώ, σε αυτό το καλτ μπαρ ελληνικής μουσικής με την ρετρό διακόσμηση στο Περιστέρι. Ο χορός δεν σταματά, ενώ ενίοτε η vintage διάθεση σπάει με πιο πρόσφατες ελληνικές επιτυχίες. Το ποτό κυμαίνεται στα 6,5€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v