Τα πιο hot… after μπαράκια για το σαββατόβραδο

Σε αυτά τα μπαράκια της Αθήνας, κάθε Σάββατο το ξημερώνουμε με τα τελευταία ποτά της βραδιάς και άκρως χορευτική διάθεση.
Τα πιο hot… after μπαράκια για το σαββατόβραδο
Batman
Θεοδωρίτου Βρεσθένης 40, Νέος Κόσμος
Ο Σκοτεινός Ιππότης συγκεντρώνει κάθε λογής ξενύχτηδες από όλη την Αθήνα, που φτάνουν ως το Νέο Κόσμο για να απολαύσουν τα τελευταία ποτά του σαββατόβραδου και να ακούσουν πολυσυλλεκτικές μουσικές, από Βαμβακάρη και Καζαντζίδη μέχρι Χατζιδάκι και άλλα ελληνικά, λαϊκά ή ρεμπέτικα από βινύλιο. Το απλό ποτό στοιχίζει 7€.

Quinta
Σαρρή 50, Ψυρρή, τηλ: 21 0324 2163
Σερβίρει καφέ και ποτό από νωρίς, αλλά τα βράδια η Quinta του Ψυρρή μεταμορφώνεται σε ένα μεγάλο πάρτι. Κάθε φορά με διαφορετικό DJ και διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις, το κέφι διατηρείται ως το ξημέρωμα, στον όμορφο χώρο με την ιδιαίτερη διακόσμηση και το καλλιτεχνίζον κοινό.

Skull Bar
Ιπποκράτους και Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη
Από τις πιο underground διευθύνσεις της πόλης, το Skull είναι κρυμμένο σε ένα στενάκι της Νεάπολης, κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, και ειδικεύεται στα after parties που ξεκινούν συνήθως στις 5 τα ξημερώματα και τελειώνουν… αργά το μεσημέρι. Οι μουσικές κινούνται σε δυνατούς dark dance ήχους και η είσοδος στοιχίζει 10€ με ποτό.

Άγιος 
Διδότου 33 και Ιπποκράτους, Κολωνάκι
Σε δύο διαφορετικές αίθουσες αυτού του νοσταλγικού κτιρίου στη γωνία Διδότου και Ιπποκράτους, οι μουσικές παίζουν μέχρι να ξημερώσει και είναι ελληνικές και χορεύονται… είτε με νταλκά (από ζεϊμπέκικα του Στράτου μέχρι χασάπικα της Μοσχολιού ή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου) είτε με κέφι (όπως τα ‘70s κομμάτια και τα τραγούδια του Νέου Κύματος. Το ποτό κοστίζει 7€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v