Θέλεις μπουζούκια; Πάμε!

Τα πιο δυνατά ονόματα, οι πιο ατσαλένιες πίστες και τα πιο καυτά μουσικά δίδυμα για να ξημερώσετε στις πίστες της Αθήνας.
Θέλεις μπουζούκια; Πάμε!
Οι πίστες του χειμώνα άνοιξαν, παλιοί γνωστοί και μεγάλα ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου προβάρουν στο μικρόφωνο επιτυχίες για χορό μέχρι τα ξημερώματα και εμείς κλείνουμε φιάλες σε κέντρα και κλαμπ που επιμένουν... ελληνικά.

Ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ

Στον μεγάλο χώρο που σχεδιάστηκε ειδικά για τις εμφανίσεις του επιστρέφει για τον χειμώνα κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Βέρτης έχοντας στο πλάι του την Demy και τον Δημήτρη Καραδήμο. Μαζί τους η Κατερίνα Λιόλιου, ο Βαγγέλης Κακουριώτης των boys and noise, o Δήμος Μπέκε και η Κική Σαββίδου. Είσοδος με ποτό στο μπαρ 20€, φιάλη απλή 170€, κομπλέ 190€, κρασί ανά δύο άτομα 90€.

Ο Νίκος Μακρόπουλος στο Frangelico

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στο Frangelico παρέα με την Αμαρρυλίς και τον Σάκη Αρσενίου σε πρόγραμμα γνήσια λαϊκό και κεφάτο. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ κοστίζει 15€, η φιάλη 150€ και 170€ η σπέσιαλ. Το κρασί ανά δύο άτομα στα 75€.

Ο Κωσταντίνος Αργυρός στο Fantasia

Δίνει δικαιώματα και μάλλον θα μας κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα στο κέντρο του Ελληνικού ο Κωσταντίνος Αργυρός. Μαζί του οι Otherview και ο Κώστας Κουφός. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Είσοδος στο μπαρ με ποτό 15€, φιάλη 160€ και 180€, κρασί ανά δύο άτομα στα 80€.

Πάολα, Μαζωνάκης και Ρόκος στο Έναστρον

Δυνατό triple bill κάθε Παρασκευή και Σάββατο αυτόν τον χειμώνα στην Πειραιώς, με λαϊκό πρόγραμμα στο οποίο μπαίνουν έντονες ροκ και ποπ πινελιές. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν το κοινό τους – και το είδος τους – και το πρόγραμμά τους είναι πληθωρικό. Μαζί τους ο Δήμος Αναστασιάδης. Είσοδος με ποτό στο μπαρ 20€, φιάλη στα 170€ και 190€, κρασί ανά δύο άτομα από 85€.

Stan και Χρήστος Δάντης στο Camorra

Μεγαλωμένος μέσα στην αλητεία ο Stan απέδειξε πέρυσι στην Αυτοκίνηση ότι... το'χει, και έτσι παρέα με τον “παλιό” Χρήστο Δάντη εμφανίζονται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με άγριες διαθέσεις, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Είσοδος με ποτό στα 15€, φιάλη 150€ και 180€, κρασί ανά δύο άτομα από 75€.

Νατάσα Θεωδορίδου στο VOX

Γυναικοκρατούμενο θα είναι το σχήμα στο μαγαζί της Ιεράς Οδού με την αγέραστη Νατάσα Θεωδορίδου σε ένα δικό της λαϊκό πρόγραμμα και μαζί της τη Μελίνα Ασλανίδου. Παρτενέρ τους ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Είσοδος με ποτο στο μπαρ 15€, φιάλη στα 150€ και 180€, κρασί ανά δύο άτομα στα 75€. Το σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σταμάτης Γονίδης και Μάκης Δημάκης στον Βοτανικό

Ο Βοτανικός και ο Μάκης Δημάκης υποδέχονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο τη μεγάλη αξία του λαϊκού πενταγράμμου Σταμάτη Γονίδη, σε ένα πρόγραμμα που – όπως αναφέρει εύστοχα το δελτίο τύπου - θα «σημειώσει limit up στο χρηματιστήριο της διασκέδασης». Μαζί τους ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης. Είσοδος 15€ με ποτό στο μπαρ, φιάλη από 160€, φιάλη κρασί στα 80€ για δύο άτομα.

Νίκος Οικονομόπουλος και Onirama στο Κέντρο Αθηνών

Το ποπ ροκ των Onirama παντρεύεται το λαϊκό του Νίκου Οικονομόπουλο και το αποτέλεσμα το απολαμβάνουμε στο Κέντρο Αθηνών στο Γκάζι κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η είσοδος με ποτό στα 20€, η φιάλη στα 170€ και 190€ και το κρασί για δύο άτομα στα 85€ (κομπλέ).

Αντύπας και Πάνος Κιάμος στο Club 22

Το θρυλικό κλαμπ της Βουλιαγμένης (ξαν)άνοιξε για να υποδεχτεί ένα δίδυμο σκέτη... καταιγίδα. Ο αειθαλής Αντύπας και ο έμπειρος Πάνος Κιάμος αποτελούν εγγύηση στο χώρο τους και θα τους βλέπουμε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Είσοδος με ποτό 15€, φιάλη στα 160€ και 190€, κρασί ανά δύο άτομα στα 80€ και 90€ (κομπλέ).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v