Τα μπαρ της Αθήνας σε ρυθμούς... ηλεκτρονικούς

Διεθνείς και εγχώριοι Djs αναλαμβάνουν δράση και decks σε μπαράκια της Αθήνα και γεμίζουν τις νύχτες μας χορό.
Τα μπαρ της Αθήνας σε ρυθμούς... ηλεκτρονικούς
Plus Soda Events στο Modu

Το θρυλικό Plus Soda μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία του με το Modu, θα συνεχίσει και φέτος στον ίδιο χώρο να μας προσφέρει μοναδικές χορευτικές νύχτες. Από τα decks του θα περάσουν οι star Djs του +Soda, αλλά και κάποια από τα πιο δυνατά ονόματα DJ/παραγωγών του Best Radio 92.6. Μείνετε συντονισμένοι για τα μελλοντικά events εδώ.

Club Weekends στο Piso Bar

Κρυμμένο πίσω από το αγαπημένο Pop Up Cocktal Bar στη Νέα Σμύρνη, το Piso Bar υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο “φρέσκους” εγχώριους Djs της ηλεκτρονικής μουσικής. Η αρχή έγινε με τους Icarus in Love και AgainstMe, ενώ το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένονται οι Tonic D και οι Michalis Stavropoulos - Stratos Pantelis (Mr E). Περισότερα για τα events εδώ

Club Nights στο six d.o.g.s

Το μπαρ της Αβραμιώτου υποδέχεται τη σεζόν με εμφανώς χορευτική διάθεση, φιλοξενώντας μέχρι το τέλος του μήνα σημαντικά ονόματα του διεθνούς dance στερώματος. Στις 22 Οκτωβρίου την αρχή κάνει ο Quantic, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες μορφές της σύγχρονης alternative dance σκηνής, στις 27 Οκτωβρίου βρίσκουμε στα decks τον Βρετανό DJ και παραγωγό Shifted , στις 28 τον δημιουργό της Pokerflat Recordings και πιονέρου του minimal – tech - house ηχου Steve Bug, στις 3 Νοεμβρίου τον μυστηριώδη DJ και παραγωγό, I Hate Models με techno, post punk, EBM και Rave ήχους και στις 4 Νοεμβρίου, τον ανερχόμενο αυστραλό Tornado Wallace.  

#WelovehouseMusic στο El Chapo

Το δημοφιλές cocktail bar του Πειραιά μας μυεί κάθε χρόνο στα μυστικά του ηλεκτρονικού ήχου, φιλοξενώντας σε καθημερινή βάση αγαπημένους Έλληνες Djs. Tasos Karamanis, Sant, John Bizios, Nikos Tsiaras, Chrysanthos Kaslis, Steph, Εvi Sidiropoulou, Artemis Sorotos, Panos Pissitelis και δεκάδες ακόμα παραγωγοί κρατούν ζεστά τα decks του πειραιώτικου μπαρ και τα... κορμιά μας. Μείνετε συντονισμένοι για τα events εδώ

Techno βραδιές στο Steam

Το μίνιμαλ club της Ευρυμέδοντος συνεργάζεται για ακόμα μια χρονιά με την ομάδα του Blend, μεταξύ άλλων, και “μπολιάζει” τις νύχτες μας με άφθονη ηλεκτρονική μουσική από ξένους (κυρίως) Djs και παραγωγούς. Προσεχώς θα απολαύσουμε Radio Slave στις 21 Οκτωβρίου, Mark Reeve στις 27 Οκτωβρίου, Stefano Noferini στις 28 Οκτωβρίου, Worakls Live στις 3 Νοεμβρίου και Jon Rundell στις 10 Νοεμβρίου. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v