Τα «ψαγμένα» μπαράκια πλάι στο κύμα

Όχι αυτά που ξέρετε. Τα άλλα. Με τις ρέγκε μουσικές, τις ψάθινες ομπρέλες και τα παρεΐστικα πάρτι πλάι στο κύμα.
Τα «ψαγμένα» μπαράκια πλάι στο κύμα

Oasis 38  

Στο Λαγονήσι (χάρτης εδώ)



Εξωτικό όπως πρέπει, με γιγάντιους φοίνικες, καλαμένιες ομπρέλες και ψηλά σκαμπό πλάι σε βαρέλια κρασιού που λειτουργούν ως τραπεζάκια, το Oasis 38 βρίσκεται επάνω σε μια ωραιότατη αμμουδιά, με πεντακάθαρα νερά, παίζει σούπερ μουσικές μακριά από τα μέινστριμ μονοπάτια και σερβίρει με την ίδια άνεση καφεδάκια, παγωμένες μπύρες, καθαρά ποτά και καταπληκτικά κοκτέιλ (δοκιμάστε το Survivor, με βότκα, καρύδα, ανανά και πεπόνι) τα οποία κάθε Πέμπτη κοστίζουν μόνο 5€.

Ινδιάνος 

Στο Ζούμπερι (χάρτης εδώ)



Χαλαρός και «χύμα», όπως θα έπρεπε να είναι κάθε σωστό beach bar, ο Ινδιάνος απλώνει τα τραπεζάκια του πάνω στην άμμο της παραλίας στο Ζούμπερι, πιστεύει ακράδαντα ότι «Home is where the Beach is», αγαπάει πολύ τη ρέγκε μουσική που του ταιριάζει γάντι, αλλά δε λέει όχι και σε κάτι από ροκ και soul-funk. Κάνει και συχνά πάρτι, καλώντας εγχώριες μπάντες για multi culti μουσικές βραδιές, φιλοξενεί και ωραία live. Παραμένει, δε, ανοικτός όλη την εβδομάδα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ 8€.

Coconut life on a beach

Στον Σχινιά (χάρτης εδώ)



Κεφάτο και παρεΐστικο, σερβίρει φανταστικά κοκτέιλ με ελληνικά αποστάγματα κάτω από τις καλαμένιες ομπρελίτσες στην αφράτη αμμουδιά του Σχινιά. Τα Σαββατοκύριακα οι ξαπλώστρες χρεώνονται 4€, τις υπόλοιπες μέρες είναι δωρεάν –όπως, βέβαια, και η είσοδος στην παραλία. Αν πεινάσετε, παίζουν ωραιότατα burgers αλλά και fitness μενού, για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και το καλοκαίρι. Τις Κυριακές παίζουν γκράντε πάρτι με ελληνικές επιτυχίες μετά τις 16.00.

Navy Style  

Στο Πόρτο Ράφτη (χάρτης εδώ)



Καλαμένιες ομπρέλες κι εδώ (κάτω στην επέλαση του πλαστικού στις παραλίες, επί τη ευκαιρία) χρωματιστά πουφ αντί για ξαπλώστρες, ωραία κοκτέιλ και πεντανόστιμα τσιμπολογήματα –το Greek Burger είναι από μόνο του λόγος να έρθετε ως εδώ, όπως και το ριζότο με παστράμι. Συχνά πυκνά φιλοξενεί και live ποπ κυρίως καλλιτεχνών (Πάνος Κιάμος, Λένα Παπαδοπούλου και Νικηφόρος πέρασαν πρόσφατα από εδώ) ενώ οι μουσικές κινούνται σε mainstream και chillout μονοπάτια.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v