ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΞΟΔΟΣ

Το Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Πανσέληνο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ετοιμάζει μια σπάνια εμπειρία περιήγησης για την Πανσέληνο της 7ης Αυγούστου.

Το Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται την Πανσέληνο

Ο χρυσός των Μυκηνών, τα κυκλαδικά ειδώλια, τα αριστουργήματα της αρχαίας γλυπτικής, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων και η περιοδική έκθεση «Οδύσσειες» εκτίθενται με ελεύθερη είσοδο στο κοινό στις 7 Αυγούστου.

Με αυτόν τον τρόπο το Αρχαιολογικό Μουσείο… σεληνιάζεται και μας καλεί να ζήσουμε μια σπάνια εμπειρία υπό το φως του φεγγαριού.

Από τις 20:00 έως τις 24:00, το Μουσείο θα είναι ανοικτό για να καλωσορίσει τους επισκέπτες στις αναρίθμητες αίθουσές του. Από τις 20.15 ως τις 21.15, αρχαιολόγοι του Μουσείου και ξεναγοί του Σωματείου Ελλήνων Ξεναγών, θα ξεδιπλώσουν στις ολόφωτες αίθουσες τις δικές τους «Νυχτερινές Ιστορίες», αφηγούμενοι άγνωστες όψεις των εκθεμάτων, που συναντούν τους μύθους και τα μυστήρια του αρχαίου κόσμου.

Και επειδή η μουσική ταιριάζει άψογα στη βραδιά, από τις 21.30 ως τις 23.00 στον δροσερό εσωτερικό κήπο του Μουσείου, θα ακολουθήσει συναυλία με την Ηρώ Σαΐα.

Ώρα έναρξης: 20.00

Ώρα τελευταίας εισόδου επισκεπτών: 23.30

SPONSORED LINKS

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1875 – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.

© 2002-2018 MEDIA2DAY