6 τέλεια beach party για τον Ιούλιο

Σφηνάκια με μαγιό, χορός στην παραλία και βουτιές κάτω από τα αστέρια. Τα αθηναϊκά beach bar γιορτάζουν το καλοκαίρι κάθε μέρα.
6 τέλεια beach party για τον Ιούλιο
Στη λίστα με τους λόγους που αγαπάμε την Αθήνα τα καλοκαίρια, τα beach party της βρίσκονται σίγουρα στις πρώτες θέσεις –κάπου ανάμεσα στα θερινά τα σινεμά και τα ποτισμένα από τη μυρωδιά του αντηλιακού σοκάκια της Πλάκας. Ιδού, λοιπόν, οι ημερομηνίες που πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε στην ατζέντα σας όσοι ξεκαλοκαιριάζετε εντός αστικών τειχών.

Τετάρτη 12 Ιουλίου (και κάθε Τετάρτη)
All Time Classics Disco Pop Rock πάρτι στο Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι, τηλ.: 697 036 7684

Οι ύμνοι που σημάδεψαν τα παιδικά και εφηβικά μας καλοκαίρια, σε ένα φουλ νοσταλγικό set list, για να κάνουμε βουτιές κάτω από τα αστέρια υπό τους ήχους του Stayin’ Alive –και γιατί το YMCA χορεύεται καλύτερα στην άμμο. Με ελεύθερη είσοδο και τα ποτά στα 7,50€ (μπύρες στα 5€), κάθε Τετάρτη από τις 21.00 μέχρι (πολύ) αργά. Λεπτομέρειες εδώ.

Τρίτη 18 Ιουλίου (και κάθε Τρίτη)
Funky & Cuban Live Music στο Balux  
Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8940566

Στους ήχους και τις μουσικές της Κούβας μας μυεί κάθε Τρίτη, εκεί γύρω στο ηλιοβασίλεμα, το Balux, με live μουσικές, εξωτικά κοκτέιλ και αέρα… Καραϊβικής στην αμμουδιά του. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και τα ποτά ξεκινούν από 8,50€ (μπύρες από 4,80€).

Παρασκευή 21 Ιουλίου
Παπαδόπουλος - Μηλιώκας - Γιοκαρίνης - Ζιώγαλας στο Kokomo Beach Bar
Πλαζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό, τηλ.: 21 0982 1735

Το παρεάκι που μας ξεσήκωσε τα βράδια του χειμώνα στο Κύτταρο πάει παραλία, στην ιδανική για βραδινές βουτιές πλαζ του Αγίου Κοσμά, για ένα beach party ιδανικό για Γυριστρούλες και Νοσταλγούς του Ροκ εν Ρολ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 και περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ

Παρασκευή 21 Ιουλίου
En Lefko One on One στο Bolivar
Ακτή του Ήλιου, Καλαμάκι, τηλ.: 697 036 7684

Έξι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko 87.7 καταλαμβάνουν τα decks του Bolivar Beach Bar και προσκαλούν κάποιους από τους αγαπημένους τους φίλους απ’ όλο τον κόσμο σε μουσικές μονομαχίες από τις 21.00 το βράδυ, μέχρι το επόμενο πρωί. Οι Εύα Μπουντούρη, Νίκος Δρογώσης, Ντέιβιντ, Μανώλης Οικονόμου, Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης, στρώνουν το κόκκινο χαλί στους Bjorn Torske, Cayetano, Dear Quentin, Κωνσταντίνο Καλφακάκο, Anduze, Serafim Tsotsoni και Εύα Θεοτοκάτου, προετοιμάζοντας ένα διαφορετικό back to back session με φόντο το Αιγαίο. Η είσοδος κοστίζει 7€. Λεπτομέρειες εδώ.

Σάββατο 29 Ιουλίου
Φωτεινή Βελεσιώτου στο Azul Beach Bar
Χαλκούτσι, Ωρωπός, τηλ.: 693 794 9679

Μια μεγάλη, δωρεάν συναυλία δίπλα στη θάλασσα έρχεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα beach bars της βόρειας ακτής της Αττικής, στο πλαίσιο του Oropos Summer Festival που αγαπήσαμε πέρυσι και επέστρεψε φέτος δριμύτερο. Η Φωτεινή Βελεσιώτου θα μας ταξιδέψει από τη σκηνή του Azul Beach Bar το τελευταίο Σάββατο του Ιουλίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Λεπτομέρειες εδώ.

Σάββατο 29 Ιουλίου
Open Summer Party στο Coconut Life On a Beach
Λεωφόρος Ποσειδώνος 142, Μαραθώνας, τηλ.: 694 810 3318

Στην αφράτη αμμουδιά του Μαραθώνα, από τις 21.30 και μετά, θα χορέψουμε υπό τους ήχους του DJ Γιάννη Κυριακόπουλου, που αναλαμβάνει τα decks του Coconut Life On a Beach, στο beach party που διοργανώνει το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη, και λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v