Το ΚΠΙΣΝ κερνά παγωτά το τριήμερο!

Το ΚΠΙΣΝ τα βάζει με τον καύσωνα, και μας κερνά δροσιά στους πίδακες νερού, δωρεάν παγωτά και αναψυκτικά και θερινό σινεμά στο γρασίδι του.
Το ΚΠΙΣΝ κερνά παγωτά το τριήμερο!
Το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος δε φοβάται καύσωνα, και μας καλεί να δροσιστούμε στα σιντριβάνια του και στους πίδακες νερού, να μας κεράσει δωρεάν παγωτά και αναψυκτικά και να δούμε θερινό σινεμά ξαπλωμένοι στη δροσιά του ξέφωτου.

Το πρόγραμμα των προβολών έχει ως εξής:

Εγώ, ο Απαισιότατος/ Despicable Me (2010)
Παρασκευή 30.06, 21:00

Ο σούπερ κακός και απαισιότατος Γκρου ονειρεύεται να αρπάξει τη Σελήνη από τον ουρανό. Κυριολεκτικά! Έχει στο πλευρό του έναν παλαβό επιστήμονα, μαζί τους πιο άχρηστους βοηθούς, και για την υλοποίηση του σχεδίου του χρειάζεται ένα μυθικό χρηματικό ποσό και… τρία κοριτσάκια που υιοθετεί για να τα χρησιμοποιήσει με καταχθόνιο τρόπο. Θα μπορέσουν αυτές οι λιλιπούτειες ορφανές να τον διδάξουν στοργή, καλοσύνη και αγάπη; Ένα παιδικό animation που μετατράπηκε σε τεράστιο ποπ φαινόμενο παγκοσμίως, συστήνοντας στο κοινό τα γκαφατζίδικα και απόλυτα εθιστικά Minions, που έκλεψαν την παράσταση ακόμη και από τον κεντρικό ήρωα της ταινίας!
Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κρις Ρενό
Με ελληνική μεταγλώττιση

Μπάτε σκύλοι αλέστε- The secret life of pets (2016)
Σάββατο 01.07, 21:00

Πώς περνούν τις ώρες τους τα κατοικίδια ζώα των διαμερισμάτων του Μανχάταν, όταν τα αφεντικά τους φεύγουν το πρωί για τη δουλειά; Και σε τι μπελάδες θα βρεθεί ο τετράποδος Μαξ, όταν αναγκαστεί να συγκατοικήσει με τον αδέσποτο Ντιουκ; Η έκτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 2016 παγκοσμίως είναι μια απόλυτα ψυχαγωγική περιπέτεια καταδίωξης που αγαπήθηκε απίστευτα από θεατές κάθε ηλικίας και δη τους φιλόζωους, φτιαγμένη από την ομάδα που μας έδωσε τη φιλμική σειρά των Εγώ, ο Απαισιότατος και τα Minions.
Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Yarrow Cheney
Με ελληνική μεταγλώττιση

Minions (2015)
Κυριακή 02.07, 21:00

Τα Minions αγωνίζονται να βρουν έναν απαισιότατο αρχηγό που θα υπηρετούν στο διάβα της ιστορίας τού ανθρώπινου πολιτισμού, αλλά… εξολοθρεύουν τους πάντες! Ο Στούαρτ, ο Κέβιν και ο Μπομπ θα αποφασίσουν να ζήσουν τη μεγάλη περιπέτεια, ύστερα από δεκάδες χρόνια εξορίας του είδους τους, για να καταλήξουν σε ένα συνέδριο κακών ηρώων, στην Αμερική του 1968. Ποιος θα… αντέξει να τα «υιοθετήσει»; Τα γκαφατζίδικα πλασματάκια που πρωτογνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του «Εγώ, ο Απαισιότατος», γίνονται πλέον πρωταγωνιστές κι από μόνα τους, σε ένα φιλμ που έφτασε να γίνει η #11 παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία… από καταβολής κινηματογράφου! Ναι, τα αγαπάμε!
Σκηνοθεσία: Πιερ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα
Με ελληνική μεταγλώττιση

Το ΚΠΙΣΝ παραμένει ανοιχτό κάθε μέρα από τις 6.00 το πρωί ως τα Μεσάνυχτα. Οι πίδακες νερού λειτουργούν επίσης καθημερινά, 09:00-15:00 και 17:30-23:00. Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη. Τα δωρεάν παγωτά και αναψυκτικά προσφέρονται όλο το τριήμερο του καύσωνα –Παρασκευή 30/6, Σάββατο 1/7 και Κυριακή 2/7.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v