Η βόλτα του Σαββάτου έχει Placebo και βουτιές

Ο καύσωνας δε μας τρομάζει –κυρίως γιατί θα μας βρει αρχικά σε μια από τις ωραιότερες αθηναϊκές παραλίες, και εν συνεχεία στη δροσιά της Μαλακάσας.
Η βόλτα του Σαββάτου έχει Placebo και βουτιές
Αυτό το Σάββατο, ξορκίζουμε τον καύσωνα με βουτιές σε μια από τις ωραιότερες βόρειες παραλίες της Αθήνας, και το βράδυ παρτάρουμε με τους Placebo που γιορτάζουν τα 20ά τους γενέθλια με ένα τιτανοτεράστιο “best of” live στη δεύτερη μέρα του Rockwave.

Πρωινές βουτιές στο Σέσι


Φωτό: Grussos | Panoramio  

Θα ξεκινήσουμε νωρίς, και για να μη μας πιάσει η μεσημεριανή ζέστη στο δρόμο, αλλά και για να προλάβουμε σκιερή θέση κάτω από τα αλμυρίκια στην παραλία. Το Σέσι βρίσκεται 22 χιλιόμετρα μετά τον τύμβο του Μαραθώνα –σημειώστε ότι τα τελευταία οκτώ χιλιόμετρα είναι σε (βατό και για μη 4x4 οχήματα) χωματόδρομο. Εκτός από τα φουντωτά αλμυρίκια που της παρέχουν απλόχερα τη σκιά τους, η παραλία είναι εξαιρετικά δημοφιλής και για τα κρυστάλλινα νερά της, το ψιλό βοτσαλάκι και την άμμο που διαθέτει σε ορισμένα σημεία.

Αν φέρετε μαζί σας φαγητό, ή πιάσετε ένα από τα τραπεζάκια του Κόλλια, δίπλα στην παραλία, για να πάτε κατευθείαν μετά τις βουτιές στο Terra Vibe, θα υπολογίσετε περί τα 45 λεπτά για τη διαδρομή –το Σέσι απέχει από τη Μαλακάσα 32 χιλιόμετρα. Εμείς, πάντως, προτείνουμε και μια ενδιάμεση στάση για…

…Μεσημεριανό στον Μαραθώνα



Ο Φάρος (Περικλέους 22, Παραλία Μαραθώνα, τηλ: 22940 56164) είναι μια από τις πιο παλιές ψαροταβέρνες του Μαραθώνα. Απλώνει τραπεζάκια στην ξύλινη βεράντα της, αλλά και πάνω στην αμμουδιά, ακριβώς από κάτω, και τα φορτώνει με μεζεδάκια όπως μελιτζανοσαλάτα, χειροποίητη ταραμοσαλάτα, γαρίδες σαγανάκι, συμιακό γαριδάκι, γαύρο μαρινάτο, φρέσκια συναγρίδα. Συνοδεύουμε με το απαραίτητο ουζάκι και υπολογίζουμε περί τα 20€ το άτομο για τον λογαριασμό στο τέλος.

Και βράδυ στη Μαλακάσα

Η δεύτερη μέρα του Rockwave θα ξεκινήσει από νωρίς, συγκεκριμένα από τις 16.00 που στη μικρή σκηνή (Vibe Stage) θα ανέβουν οι Amnesia Pills. Συνολικά, οκτώ γκρουπ συνθέτουν το line up της ημέρας (ώρες εμφάνισης εδώ) μεταξύ των οποίων εμείς ξεχωρίζουμε τους Cigarettes After Sex, στο Vibe Stage στις 20.15, και τον Sivert Hoyem, στο Terra Stage στις 21.15.



Και στις 23.00 ακριβώς, οι Placebo ανεβαίνουν στη σκηνή για να γιορτάσουν μαζί μας τα είκοσι χρόνια τους, με μια απίστευτο set list που περιλαμβάνει… τα πάντα, από το Teenage Angst, το Nancy Boy και το Every you and every me, ως τα Lazarus, Special Needs, The Bitter End, Protect Me from What I Want, Song to Say Goodbye και Infra-red. Δείτε τη setlist αναλυτικά εδώ. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 45€, και όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για το Terra Vibe (πάρκιν, μετακινήσεις, φαγητά, ποτά και πάει λέγοντας) τις έχουμε συγκεντρωμένες εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v