Καλοκαιρινές διευθύνσεις για ποτάκι δίπλα στη θάλασσα

Ποτό με θέα θάλασσα, χαλαρά ή… όχι και τόσο χαλαρά σε αγαπημένες διευθύνσεις στην Αττική για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι.
Καλοκαιρινές διευθύνσεις για ποτάκι δίπλα στη θάλασσα
Έχοντας επισήμως εγκαινιάσει την καλοκαιρινή τους σεζόν, μπαράκια πλάι στο κύμα μας υποδέχονται σε παραλίες και μαρίνες για να δοκιμάσουμε δροσερές αλκοολικές δημιουργίες να ακούσουμε ωραίες μουσικές (ή να απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες) και να τσουγκρίσουμε φωνάζοντας «καλό καλοκαίρι!».

Holy Spirit
Ακτή Βάρκιζας, τηλ: 2108979096

Καλοφτιαγμένα κοκτέιλ σε πλαστικό ποτηράκι με τη σφραγίδα του ομώνυμου Holy Spirit της Γλυφάδας, ξαπλώστρες μπροστά στη θάλασσα και ένα άνετο deck για άραγμα και… χάζι. Το σκηνικό εδώ είναι ο,τι πρέπει για χαλάρωση, ενώ τα επίσημα εγκαίνια της καλοκαιρινής σεζόν θα γίνουν στις 23 Ιουνίου με τον Πασχάλη, τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τον Λάκη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνουν τα ηνία της διασκέδασης από τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωί. Σειρά θα πάρουν και άλλα events (συναυλίες και dj sets) για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε από εδώ

Ινδιάνος
Παραλία Ζούμπερι, τηλ: 6986972042

Χαλαρό και «χύμα» μπαράκι μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα στην παραλία στο Ζούμπερι, ο Ινδιάνος αγαπάει πολύ τη reggae μουσική η οποία ταιριάζει γάντι στην περιοχή που βρίσκεται, αλλά δε λέει όχι και σε κάτι από ροκ και soul-funk. Κάνει και συχνά πάρτι, καλώντας εγχώριες μπάντες για multi culti μουσικές βραδιές. Παραμένει ανοικτός όλη την εβδομάδα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Το ποτό κοστίζει 6€, τα κοκτέιλ 8€. Έχει και νοστιμότατα σνακ για τσιμπολόγημα.

Nissakia Surf Club
Παραλία Αρτέμιδας, τηλ: 22940 26323

Μην παραξενευτείτε από το όνομά του, εδώ δεν θα έρθετε – μόνο – για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στα water sports, αλλά θα χαλαρώσετε δίπλα στο κύμα θα απολαύσετε νόστιμη American style κουζίνα, θα χαζέψετε surfers και θα απολαύσετε το ποτό – cocktail σας υπό τους ήχους της θάλασσας μέχρι και τις 2 τα ξημερώματα, όταν το Nissakia δίνει ραντεβού με τους θαμώνες του για το επόμενο πρωί για χαλαρό καφεδάκι στις ξαπλώστρες του. Τα ποτά κοστίζουν 5-6€ και τα cocktails 7€.

Azul Beach Bar
Κορυδαλλών και Σειρήνων, παραλία Ωρωπού, τηλ: 698 360 0510

Εγκαινίασε επίσημα τη νέα σεζόν προ μιας βδομάδας και για ακόμα μια χρονιά, μας καλεί για μεσημεριανό ποτάκι στη θάλασσα, στο beach bar και δίπλα στην μεγάλη του πισίνα. Παράλληλα ξεκινά ήδη προθέρμανση για ένα ακόμα Oropos Summer Fest με εκλεκτούς προσκεκλημένους: Νίκος Ζιώγαλας, Γλυκερία, Ελένη Βιτάλη κ.α. Το απλό ποτό κοστίζει 6€.

Mare Marina
Μαρίνα Φλοίσβου, κτίριο 6, τηλ: 2109822220

Δίπλα στο ομώνυμο κομψό εστιατόριο της Μαρίνας, ο μοντέρνος χώρος της βεράντας με τις navy διακοσμητικές λεπτομέρειες λειτουργεί ως Exclusive Bar για χαλαρό ποτάκι και τσιμπολόγημα. Η μεγάλη, α λα πιλοτήριο σκάφους, μπάρα του ετοιμάζει δροσιστικά καλοκαιρινά κοκτέιλ που στοιχίζουν 9,50€ για να τα απολαύσετε ατενίζοντας τα ιστιοπλοϊκά –σημειώστε ότι το ποτό στοιχίζει 7€ και ότι ο χώρος λειτουργεί από νωρίς για καφέ (από 3€).

Due Cavallieri
Μαρίνα Φλοίσβου, τηλ.: 21 0985 1247

Παραμένουμε… Μαρίνα και πιάνουμε θέση στο μπαρ του pet friendly Due Cavallieri, το οποίο παίζει ωραίες, ανεβαστικές μουσικές και φτιάχνει ωραιότατα κοκτέιλ. Ειδική μνεία αξίζουν και τα κοκτέιλ (δοκιμάστε οπωσδήποτε το Winter Star με βότκα και πουρέ passion fruit, και τις παραλλαγές του Μοχίτο με ρόδι ή passion fruit) οι τιμές των οποίων κυμαίνονται στα 7-9€.

Balux Café Seaside
Λ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ: 21 0894 0566

Στην παραλία της Γλυφάδας, αλλά και γύρω από την πισίνα, στο deck του συγκροτήματος του Αστέρα, το Balux Café Seaside ανεβάζει τις μουσικές και σερβίρει εξωτικά κοκτέιλ με αρωματικά συστατικά, για μεθυστικά βράδια. Ωραιότατες είναι και οι μαξιλάρες στο γρασίδι ή την παραλία, όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Tα ποτά ξεκινούν από 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

Ν. Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v