Σαββατιάτικα ποτά στην ταράτσα

Αγαπημένες ταράτσες στην Αθήνα υποδέχονται τις σαββατιάτικες εξόδους μας για ποτό και ωραίες μουσικές, αφ’ υψηλού.
Σαββατιάτικα ποτά στην ταράτσα
Η θέα της νυχτερινής Αθήνας, τα ωραία κοκτέιλ, οι μουσικές, η ανοιξιάτικη διάθεση. Όλοι οι λόγοι που μας κάνουν να αγαπάμε τις ανοιξιάτικες ταράτσες δίνουν το "παρόν" σε τέσσερις διευθύνσεις για ποτάκια... ψηλά.

Belleville Concept Cafē-Bar
Αγησιλάου 88, Μεταξουργείο

Άνοιξε πέρσι τις πόρτες του στο πανέμορφο νεοκλασικό της Αγησιλάου, ύστερα μας υποδέχτηκε στο ιδιαίτερο εσωτερικό του και πλέον επιστρέφει δυναμικά με την – σκεπασμένη προς το παρόν – ταράτσα του με φόντο την Ακρόπολη. Το Belleville ανοίγει από το πρωί για καφεδάκι, ενώ το βράδυ εγχώριοι Djs ντύνουν με ψαγμένες μουσικές την έξοδό μας συνοδεία signature cocktail. Τα «απλά» ξεκινούν από 8€, ενώ τα signature από 9€. Το απλό ποτό κοστίζει 7€.

Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Με φόντο τα βιομηχανικά κτίρια της Τεχνόπολης, την Ακρόπολη και τα δέντρα που δεσπόζουν στον χώρο της, η open air ταράτσα του πολυχώρου ανοίγει Παρασκευές και Σάββατα για να φιλοξενήσει το ποτάκι μας σε χαλαρό, arty κλίμα, με εξίσου χαλαρές μουσικές για background. Πολύ πιθανό είναι να πετύχετε και κάποιο live (με είσοδο), οπότε τσεκάρετε εδώ τα μελλοντικά events. Το απλό ποτό κοστίζει 7,5€ και τα cocktails 8-10€.

White Noise
Ευμολπιδών 20, Γκάζι, τηλ.: 690 777 8889

Είναι η πιο ροκ ταράτσα του κέντρου, και ανοίγει από Τετάρτη μέχρι Κυριακή για να σερβίρει παγωμένη μπύρα, ποτά και ωραίες μουσικές που ηχούν άψογα στα αυτιά κάθε θαμώνα που εκτιμά την καλή, ροκ μουσική. Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, Black Keys, Clutch, The Last Shadow Puppets, Men At Work, Alice In Chains, Rory Gallagher και ένα σωρό ακόμα μπάντες γεμίζουν με τους ήχους τους αρμονικά τα βράδια μας. Η μπύρα ξεκινά από 3€, το ποτό από 6€.

Couleur Locale
Νορμανού 3, Μοναστηράκι, τηλ.: 216 7004917

Διακοσμημένη με γλαστράκια και δεντράκια, με ατμοσφαιρικό φωτισμό όσο βραδιάζει, η ταράτσα του Couleur παίζει ζεν μουσικές χαμηλών ντεσιμπέλ και σερβίρει οικονομικά καφεδάκια και ποτά. Ελάτε νωρίς, για να προλάβετε ένα από τα προνομιακά ψηλά τραπέζια, ή μια θέση στα χαμηλά μεν μεγαλύτερα δε που ενώνουν τις παρέες μεταξύ τους. Τα ποτά ξεκινούν από 6€, τα κοκτέιλ από 7,5€.

N.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v