Το trash (πάρτι) ζει στην Αθήνα!

Δυναμώστε τα ηχεία, φρεσκάρετε την χορογραφία της Μακαρένα, και πάμε να χορέψουμε τους καλύτερους 80s-90s ύμνους στα καλύτερα trash πάρτι της Αθήνας.
Το trash (πάρτι) ζει στην Αθήνα!
της Ηρώς Κουνάδη

Ωραία η ψαγμένη funk-o-jazz που παίζουν πια εννέα στα δέκα μπαράκια της Αθήνας, καλά και τα ambient house στα μεταμεσονύχτια dance parties, αλλά –ελάτε τώρα, ας το παραδεχτούμε– κέφι σαν αυτό των 90s πάρτι πουθενά δε βρίσκεις. Και όσο και αν ντρέπεσαι την άλλη μέρα να το παραδεχτείς, οι κουλτουριάρικες μουσικές που ορκίζεσαι στις παρέες σου ότι ακούς δεν σε κάνουν να χορεύεις όσο η Άντζυ Σαμίου και οι Spice Girls. Και, μέρες που είναι, ο στόχος είναι να χορέψεις.

Ιδού, λοιπόν, τα καλύτερα 80s-90s πάρτι στην Αθήνα αυτές τις μέρες –αλλά και γενικότερα.

Trashformers στο Fuzz και το Koo-Koo
Fuzz: Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ.: 21 0345 0817
Koo-Koo: Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ.: 21 0345 0930



Τα παιδιά που ξεκίνησαν την μανία των 90s πάρτι επιστρέφουν στους τόπους του εγκλήματος, στο Fuzz και το Koo-Koo, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, αλλά και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά στην ιστορία τους με πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Εδώ θα χορέψουμε ως το πρωί τα μεγαλύτερα χιτάκια των παιδικών μας χρόνων –από Michael Jackson μέχρι Σάκη Ρουβά και από Britney μέχρι Αννούλα Βίσση. Η δράση ξεκινά τα Χριστούγεννα στις 23:37 ακριβώς, και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις 00:37. Η είσοδος κυμαίνεται στα 8-10€ με μπύρα ή κρασί, και κρατήσεις πραγματοποιούνται για τα Χριστούγεννα στο 2103450817 και για την Πρωτοχρονιά στο 2103450930.

Trashathon στο Bios Tesla
Πειραιώς 84, Γκάζι, τηλ.: 21 0342 5335

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, από τις 23.00 και μετά, ο Ηλίας Φραγκούλης αναλαμβάνει τα decks του Tesla, όπως κάνει κάθε Παραμονή Χριστουγέννων εδώ και πέντε χρόνια, για έναν μαραθώνιο… trash, με vintage pop από τα 60s και μετά, ασκήσεις γυμναστικής από τα 80s, και όλες εκείνες τις μουσικές που ο ανθρώπινος πολιτισμός θα ήθελε να ξεχάσει –τα πόδια μας, όμως, όχι. Όπως μας υπόσχεται ο ίδιος, «θα παίξει οικτρή αλλά μνημειωδώς αξέχαστη pop, θα χορέψεις με μπαλαλάικα σουξέ της απόλυτης ντροπής, και η μοναδική σου ανησυχία θα είναι να μην υπάρξει οπτικοακουστικό υλικό της συμμετοχής σου για μελλοντικούς εκβιασμούς από φίλους». Η είσοδος είναι ελεύθερη, και το event στο Facebook εδώ.

Τα πάρτι στο Πλυντήριο  
Ορφέως 33 και Δεκελέων 36, Γκάζι, τηλ.: 698 026 8403



Ξεκίνησε σαν ένα ακόμα fun μπαράκι από τα σκοτεινά βάθη του Μεταξουργείου πριν από τρία χρόνια, για να κάνει τέτοιο χαμό με τα 80s-90s πάρτι του, που κάποια στιγμή… σταματήσαμε να χωράμε. Έτσι, πήρε φέτος τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει σε μεγαλύτερο χώρο, σε μια off Γκάζι γειτονιά. Παίζει αποκλειστική 80s, 90s και 00s επιτυχίες, ελληνικές και ξένες, που μας κάνουν να χορεύουμε ασταμάτητα –σκεφτείτε Μακαρένα, Τριαντάφυλλο και Spice Girls. Ανοίγει μόνο Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 23.00 και μετά. Έχει το ποτό στα 5,50€ και το κέφι του αμείωτο μέχρι τις 6.00 το πρωί.

The Nostalgic Event στο Second Skin
Δαμοκλέους 8, Γκάζι, τηλ.: 697 680 1029

Η ομάδα «Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα» διοργανώνει το πρώτο της πάρτι απόψε, και σχεδιάζει να αφήσει εποχή. Θα έχει, από τις 22.00 και μετά, μου-σι-κά-ρες, 80s και 90s dance hits, eurodance, disco και τα πρώτα «ροκάκια» που χορεύαμε μικροί (αυτά που σήμερα λέμε old school) ενώ από τη 1.00 το βράδυ τα decks του Redroom στον επάνω όροφο αναλαμβάνει το πολύ αγαπημένο μας Κυπελλάκι για να μας «κάψει», όπως έχει ξανακάνει ουκ ολίγες φορές, με αυστηρά και μόνο 90s ελληνικά.

Εκτός, όμως, από το μουσικό κομμάτι, από τις 18.00 το απόγευμα ως τις 22.00 στο ισόγειο του Second Skin στήνεται bazaar με κάθε λογής παλιά παιχνίδια και αξεσουάρ από τα καταστήματα Nostalgia, Παιχνοδρομιο, Giorgia's Vintage Dolls, και Emilio Soares. Επίσης, θα παίξουμε παλιά και λατρεμένα επιτραπέζια, θα πάρουμε μέρος σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με Vintage Toys, και θα ξαναπαίξουμε Super Mario, Sonic, Gran Turismo, Crash Bandicoot, Zelda, και Donkey Kong σε κονσόλες όπως Sega, Nintendo, Atari, Ps1, Amiga που θα έχει φέρει το RetroComputers Gr.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v