Τα gay friendly μπαράκια της Αθήνας

Πέντε όμορφα gay friendly μπαρ στην Αθήνα μας σερβίρουν με χαρούμενη διάθεση στις γειτονιές του κέντρου.
Τα gay friendly μπαράκια της Αθήνας
Ακομπλεξάριστα και χαρούμενα, τα παρακάτω αθηναϊκά μπαράκια μας υποδέχονται ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και μας υπόσχονται όμορφες στιγμές, γιατί… ξέρουν να περνούν καλά.

Rooster
Πλατεία Αγίας Ειρήνη 4, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3224410

Συνεχώς ανανεώνεται για να μας κρατά όμορφη παρέα όλες τις ώρες της ημέρας: Ο «πετεινός» της πλατείας Αγίας Ειρήνης ανοίγει τις πόρτες του από τις 9 το πρωί για καφεδάκι και νόστιμο πρωινό στο cozy πατάρι και στη μοντέρνα σάλα του, αργότερα για ζυμαρικά, πίτσες, burgers και βάφλες, αν πεινάσουμε, και το βράδυ, με ωραίες δυνατές μουσικές, για ποτά στα 6€ και κοκτέιλ στα 8€ - δοκιμάστε το ιδιαίτερο Vanilla Panacotta με βότκα, σιρόπι βανίλιας, γάλα και lemon curd. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, τα τραπεζάκια στην πλατεία επιβάλλονται και… ευνοούν το φλερτ.

Μυροβόλος
Γιατράκου 12 , Μεταξουργείο, τηλ: 2105228806

Ιδιαίτερα αγαπητή στο γυναικείο κοινό, η Μυροβόλος παραμένει στο καίριο πόστο της, στην πλατεία πίσω από το κτίριο του Μεταξουργείου και μας χαρίζει άκρως παρεΐστικες στιγμές, από πρωινά με αχνιστό καφεδάκι μέχρι βράδια με ζεστό ρακόμελο στη σκεπαστή βεράντα. Σερβίρει δε ωραιότατα πιάτα ελληνικής και ανατολίτικης κουζίνας, ενώ επιμένει σε ελληνικές μουσικές – μάλιστα κάθε Τρίτη στις 21.00 θα βρείτε και ζωντανό σχήμα για live διασκέδαση.

Big Bar
Φαλαισίας 12, Βοτανικός, τηλ: 694 628 2845

Οι πιο μεγαλόσωμοι εκπρόσωποι της gay σκηνής έχουν βρει το στέκι τους στο Big. Εδώ απολαμβάνουν το ποτό τους οι “bears” της Αθήνας – και όχι μόνο: Όλοι διασκεδάζουν σε μία flirty ατμόσφαιρα, με δυνατά electronica DJ sets αλλά και θεματικά πάρτι – όπως το πρόσφατο αφιέρωμα στη Madonna αλλά και κυριακάτικα χριστουγεννιάτικα Bazaar για φιλανθρωπικό σκοπό.

Trap
Κορυτσάς 15, Βοτανικός, τηλ: 21 0922 2248
Κεφάτη και απενοχοποιημένη διασκέδαση μας συνιστά κάθε βράδυ το Trap του Βοτανικού, παίζοντας κυρίως ωραίες ελληνικές μουσικές. Μας αρέσει όμως ιδιαίτερα και η χαλαρή ατμόσφαιρα κάθε Κυριακή, με μπουφέ που στήνεται και μας ανοίγει την όρεξη.

Δυάρι
Μ. Αλεξάνδρου 124, Μεταξουργείο, τηλ: 21 0342 6710

Μικρό αλλά γλυκύτατο, το στιλάτο Δυάρι του Μεταξουργείου ξεχειλίζει κομψότητα και καλλιτεχνική διάθεση. Στα λίγα τραπεζάκια του, απολαμβάνουμε από τις 11 το πρωί τον καφέ μας, διαβάζουμε, χαζεύουμε εκθέσεις τέχνης, συμμετέχουμε σε σεμινάρια, φιλανθρωπικές δράσεις και θεματικές ημέρες. Μάλιστα, εδώ πραγματοποιούνται και οι Proud Senior συναντήσεις, απογεύματα για γνωριμία, κουβεντούλα, ζωντανή μουσική ή ποίηση για άτομα ΛΟΑΤΚΙ άνω των 50 ετών. Τα ποτά στοιχίζουν 5€.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v