Beach House Festival 016 στο Bolivar

Το μεγαλύτερο Athens Dance Festival διοργανώνεται και φέτος στο Bolivar Beach Bar.

Beach House Festival 016 στο Bolivar

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 ο "βασιλιάς" των καλοκαιρινών events BEACH HOUSE FSTVL 016 επιστρέφει θριαμβευτικά στο BOLIVAR BEACH BAR και υποδέχεται τα πιο hot ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής. Headliner ο μοναδικός Mark Knight.


All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, με τους μοναδικούς στο είδος τους, Mark Knight, Kiko Navarro, Dave Seaman και Nakadia στα decks. Ετοιμαστείτε για μια δυνατή εμπειρία που απελευθερώνει τις αισθήσεις και εστιάζει στο ειδυλλιακό ατμοσφαιρικό παρόν του πιο εξωτικού χώρου της παραλιακής.
Superstar Djs – 12 hrs non-stop music!

Mark Knight
Ο Βρετανός επικεφαλής της Toolroom Records, κορυφαίος dj/ producer, έχει βραβευτεί με Grammy και είναι ο νο2 καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στο Beatport. Παρόλο την τεράστια επιτυχία που έχει γνωρίσει δεν επαναπαύεται αλλά συνεχώς θέτει υψηλότερα standards και πιέζει τα όρια.


Kiko Navarro
Το πάθος του για mixing, παραγωγή κομματιών και remixing καθώς και η εμμονή του για επιτυχία, τον έκαναν να επιτύχει το στόχο του, που δεν ήταν κανένας άλλος από το να γίνει ένας επαγγελματίας DJ.


Dave Seaman
Παίζει πάνω από 25 χρόνια και έχει εμφανιστεί σε πάνω από 70 χώρες. Είναι ο πρώτος συντάκτης της "βίβλού" των djs το Mixmag και έχει κάνει remixes και παραγωγές από U2 έως Kylie Minogue και από David Bowie έως Pet Shop Boys.


Nakadia
Ανήκει στους κορυφαίους καλλιτέχνες που με την απαράμιλλη ικανότητά της στο mixing, την επιλογή της μουσικής της χωρίς συμβιβασμούς και την ενέργεια της ηλεκτρίζει τα dance floors όπου εμφανίζεται.

Ώρα: 21:00
Προπώληση εισιτηρίων: 8€
Τιμή εισόδου: 10€
Τοποθεσία: Bolivar Beach Bar
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής, στάση «3η Καλαμακίου»
Info - Κρατήσεις: 697 0367 684
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v