Τα μεγαλύτερα DJ sets του καλοκαιριού

Στην παραλιακή, αλλά και στο κέντρο της πόλης, σε beach bars και ταράτσες αυτά είναι τα πιο «καυτά» ονόματα της dance σκηνής που θα μας κρατήσουν καλοκαιρινή συντροφιά.
Τα μεγαλύτερα DJ sets του καλοκαιριού

Από super star DJs μέχρι εγχώρια ονόματα που κρατούν ψηλά τον πήχη της dance στην Ελλάδα, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να γεμίσει beats και χορό μέχρι πρωίας. Ιδού τα μεγαλύτερα dance events που θα μας κάνουν να βάλουμε… γυαλιά ηλίου.

To απόλυτο καλοκαιρινό σποτ για τους φαν της dance μουσικής, το Bolivar, προγραμματίζει για ένα ακόμα καλοκαίρι πληθώρα parties με αγαπημένους έλληνες και ξένους Djs. Στις 28 Ιουνίου στα decks εμφανίζεται ο δεξιοτέχνης της house Ελβετός Dario D'Attis μαζί με την Katja και τους Wraped in Plastic, ενώ η πρώτη ημέρα του Ιουλίου φέρνει τον «μεγάλο» dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής, John Digweed σε ένα ξεσηκωτικό πάρτυ με τη σφραγίδα της ομάδας Blend.



Τη σκυτάλη από τον… Γιάννη παίρνει στις 8 Ιουλίου ένας ακόμα «μεγάλος» dj και παραγωγός, ο Sasha, με 27 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα… decks του, ενώ τη Δευτέρα 18 Ιουλίου ο o super star dj της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας Steve Aoki αναμένεται να δώσει ξεχωριστό live performance, ένα περίπου χρόνο μετά την παρουσία του στο Ejekt.



Τέλος, για τον Αύγουστο το beach bar έχει ανακοινώσει την εμφάνιση του «νονού» της House Louie Vega, για μια νύχτα γεμάτη μαγικούς afro beats, soulfull, latin και jazz ρυθμόυς από τον 4 φορές βραβευμένο με Grammy παραγωγό.



Σε ένα ακόμα άκρως καλοκαιρινό χώρο, το Island στη Βάρκιζα, η ομάδα του PIXI στήνει κάθε Κυριακή τα Summer Session Parties της, με φιλοξενούμενους ξένους και έλληνες παραγωγούς και Djs της dance σκηνής. Στις 3 Ιουλίου, το έκτο κατά σειρά πάρτι φιλοξενεί τον «δικό μας» Elijah Simmons, τον αμερικάνο Trixx και τον επίσης αμερικάνο Oddity.

Την πρώτη μέρα του Ejekt στην Πλατεία Νερού μαζί με τους «ροκάδες» James και Editors, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε και ολίγη γεύση από ηλεκτρονική μουσική, καθώς στη σκηνή θα βρεθούν ο Δημήτρης και ο Μιχάλης Θηβαίος ή κατά κόσμον Dimitri Vegas και Like Mike. Τα δύο αδέρφια βελγο-ελληνικής καταγωγής θεωρούνται οι νέοι σταρ της EDM και η εμφάνισή τους στο Φάληρο αναμένεται ξεσηκωτική.



To Terraza στο Γκάζι (και η ταράτσα) του φιλοξενούν και φέτος πληθώρα guests σε έναν όμορφο open air χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Το Σάββατο 25 Ιουνίου ο Ισπανός Wade έρχεται στην Αθήνα, καλεσμένος της ομάδας Playground, για να βρεθεί στο booth του dance club, ενώ για τον Αύγουστο προγραμματίζει ένα ακόμα φεστιβάλ Future Beats που διοργανώνει η Playground από τις 25 μέχρι τις 27/8, με το line up να ανακοινώνεται προσεχώς.

Από εκεί και πέρα, σταθερά κάθε Πέμπτη ο CJ Jeff θα διοργανώνει τις Rhythmetic Nights, κάθε Παρασκευή θα εναλλάσσονται οι Nick Jojo, Sotiris Soulfellaz, Zoo Roo, ClubKid, Romylos και Nicolas Dales, ενώ τα Σάββατα του καλοκαιριού στα decks θα βρίσκονται οι DJs της Playground Viton, Jon Tsamis, Mar. P, Always Late, Antoni Bios και Nik B.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v