Adam Beyer και Nicole Moudaber στην Ιερά Οδό

Το Blend υποδέχεται στην Ιερά Οδό δύο μεγαθήρια της techno, για μια εκστατική βραδιά πλημμυρισμένη από αυθεντική Drumcode ενέργεια.
Adam Beyer και Nicole Moudaber στην Ιερά Οδό

Οι Adam Beyer και Nicole Moudaber, μαζί στα decks, αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό!

Ο συναρπαστικός Adam Beyer, ο ηγέτης της σουηδικής techno και ιδρυτής της πρότυπης Drumcode Records αποτελεί μια από τις πιο αναμφισβήτητες όσο και τελειοποιημένες περιπτώσεις καλλιτέχνη στην ποιοτική ηλεκτρονική σκηνή. Η προοδευτική προσέγγισή του για την τέχνη εκφράζεται μέσα από το δισκογραφικό φαινόμενο «Drumcode» και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη μέσα από τα Drumcode Nights τα οποία έχουν παρουσία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και clubs του πλανήτη.



Μαζί του συμπράττει η «σκοτεινή Βασίλισσα» της techno, η ασταμάτητη Nicole Moudaber, μια αληθινή ηρωίδα της ηλεκτρονικής σκηνής, το αγαπημένο «παιδί» του Carl Cox και η resident dj των εβδομαδιαίων parties του στο Space της Ίμπιζα που παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας μουσική που ξεπερνάει τα καθιερωμένα. Ήχοι δουλεμένοι στη λεπτομέρεια, μυστηριώδεις και υπάκουοι με τη φύση της techno, εκτελεσμένοι μ' ένα φαινομενικά ατημέλητο αλλά στην ουσία τους φιλοσοφημένο τρόπο.

Η καριέρα της Moudaber είναι συνδεδεμένη με την Drumcode, αφού αρκετά πριν δημιουργήσει τη δική της Mood Records, είχε συνεργαστεί με το label του Adam Beyer. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αναβιώσει αυτό το δίδυμο.

Οι κοινή τους παρουσία στα decks αποτελεί ένα από τα πιο ελκυστικά οπτικοακουστικά στιγμιότυπα στον underground πλανήτη της techno.

Τους δύο αστέρες της techno θα συμπληρώσουν οι resident djs του Blend, Mikee, Manolaco και Sysex.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v