5 ηλιόλουστες διευθύνσεις για καφέ με σούπερ θέα

Απολαμβάνουμε δροσερό καφεδάκι και υπέροχη θέα στην πόλη σε 5 café που προσφέρουν την Αθήνα, τον Πειραιά και τη θάλασσα στο… πιατάκι.
5 ηλιόλουστες διευθύνσεις για καφέ με σούπερ θέα
Καπουτσίνο με θέα λίμνη ή δροσερό φρέντο με θέα θάλασσα; Καφεϊνούχα… Ακρόπολη ή Ναός του Διός; Διλήμματα στα οποία απαντούμε προτείνοντας πέντε υπέροχα καφέ με σούπερ θέα σε Αθήνα, Πειραιά και προάστια.

Fragma 
Καλέντζι, φράγμα Μαραθώνα, τηλ: 2108143415

Θέαμα… παντός καιρού προσφέρει το κλασσικό café-restaurant, μπροστά στη λίμνη Μαραθώνα, το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε είτε μέσα από τις τζαμαρίες πλάι στο τζάκι, αλλά και από την εξέδρα που σχεδόν αγγίζει τη λίμνη και προσφέρεται για εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα. Ο εσπρέσο φρέντο κοστίζει 3,80€.

Moorings 
Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 2109670659

Ύδατος… συνέχεια  στη Βουλιαγμένη, στην παραλία της οποίας το Moorings μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου. Από τα επίπεδά του – αγαπημένα σημεία το roof bar και η βεράντα του κάτω ορόφου, θα χαζέψετε το απέραντο γαλάζιο, τα βραχάκια και την όμορφη μαρίνα. O εσπρέσο φρέντο κοστίζει 4,00€.

Apolis 
Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ.: 210 5060620

Από τα χαμηλά στα… ψηλά και πιάσιμο τραπεζιού στο πιο ξακουστό για τη θέα του καφέ της (α)πόλης. Άνετοι καναπέδες με απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο ή κλίμα νησιού, στο Scherzo bar που είναι ολόκληρη διαμορφωμένο σαν κυκλαδίτικο σκηνικό; Διαλέγετε και απολαμβάνετε. O εσπρέσο φρέντο κοστίζει 3,90€.

Blow Lounge café 
Ίδης 6, Καστέλα, τηλ: 2104100749

Στον λόφο της Καστέλας με ανεμπόδιστη θέα στον Πειραιά, το Blow βλέπει την πειραϊκή θάλασσα στο… πιατάκι (του καφέ) και σερβίρει καφεδάκι από νωρίς το πρωί και ποτά αργότερα. Ο καφές κοστίζει 3,50€.

Athens Gate Roof Bar
Λεωφόρος Συγγρού 10, τηλ: 2109238302

Η πανέμορφη ταράτσα του ξενοδοχείου Athens Gate ανοίγει από τις 12.00 το πρωί για καφεδάκι και προσφέρει πανοραμική θέα στην Ακρόπολη και τον Ναό του Διός. Το μεσημέρι σερβίρει μεσογειακές γεύσεις, ενώ παραμένει ανοικτή μέχρι το βράδυ για ποτό. Οι καφέδες τιμώνται 2,50-3€.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v