Η έξοδος του Σαββάτου: Ψηφίζουμε Prodigy

Ξορκίζουμε την κακή διάθεση της εβδομάδας, και εκτονωνόμαστε... καλοκαιρινά στα βόρεια, παρέα με τους Prodigy στο Rockwave.
Η έξοδος του Σαββάτου: Ψηφίζουμε Prodigy
Μια ημέρα πριν το Δημοψήφισμα, αποφασίσαμε να μην το βάλουμε κάτω. Αντίθετα, σκεφτόμαστε να ξορκίσουμε την εβδομάδα που πέρασε, και να «χτυπηθούμε» στους ηλεκτρονικούς ρυθμούς των Prodigy στην τελευταία μεγάλη συναυλία του Rockwave.

Προθέρμανση στα Βόρεια
Πριν ανηφορίσουμε προς τη Μαλακάσα, κάνουμε την απαραίτητη στάση στην Κηφισιά, για ένα ποτάκι «προθέρμανσης» πριν τη συναυλία. Στον πεζόδρομο της Δροσίνη, επιλέγουμε την δροσερή γωνιά του «Μουστάκι bar» (Δροσίνη 5, τηλ: 2114047612), που γεμίζει με πολύχρωμα ποτήρια, και καλοκαιρινά κοκτέιλ με ρούμι, τεκίλα, ανανά και φράουλα. Τα κοκτέιλ του φετινού καλοκαιριού έχουν καλτ ονομασίες, τιμώντας τον Έλβις, την Μπέτυ Μπου, τον Μπίλια, τη Μαρία Χοακίνα του Καρουζέλ, ως και τον Τομ και τον Τζέρι, ενώ κυμαίνονται στα 7-8€.

Πριν πάρουμε τον δρόμο για το Rockwave, κάνουμε στάση στον «Τροχονόμο» για μια λαχταρτιστή και χορταστική κρέπα στα όρθια από τις αγαπημένες «Κρέπες Κηφισιάς». Εναλλακτικά, παραγγέλνουμε σπέσιαλ φαλάφελ από την… μεσοτοιχία του Μουστακιού, το Falafeladiko. Επιλέξτε την πίτα μιξ, που περιλαμβάνει και φαλάφελ και στήθος κοτόπουλο, μαζί με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι, μελιτζάνα, σος γιαουρτιού, ταχίνι και πιπεριά Φλωρίνης (4,50€). 

Μια βραδιά με τους Prodigy 
Οι θρύλοι των ‘90s που άλλαξαν για πάντα το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής επανέρχονται στην Αθήνα για να μας ταρακουνήσουν στο φετινό επετειακό Rockwave. Ξεχνάμε λοιπόν για λίγο χρεοκοπίες και capital controls, και αφηνόμαστε στις παραμορφωμένες μελωδίες, την rave/punk ατμόσφαιρα, τους τριπαρισμένους ήχους και την ροκ διάθεση του Firestarter, του Smack my bitch up και των κομματιών από το νέο άλμπουμ, «The Day is My Enemy». Την ίδια βραδιά στο Rockwave, απολαμβάνουμε και τους Judas Priest και Rotting Christ (έναρξη από τις 15.00 το μεσημέρι). Δείτε εδώ οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο Terravibe της Μαλακάσας. Λεωφορείο ειδικά για το Rockwave αναχωρεί κάθε μία ώρα ειδικά για το Σάββατο από τον Σταθμό Λαρίσης (5€). Τα ημερήσια εισιτήρια στοιχίζουν 46,20€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v