Πού θα χορέψουμε φέτος το καλοκαίρι;

Τα παραθαλάσσια πάρτι, οι ξένοι σούπερ σταρ DJs αλλά και οι δικοί μας ηθικοί αυτουργοί που θα μας κάνουν να χορέψουμε φέτος το καλοκαίρι.
Πού θα χορέψουμε φέτος το καλοκαίρι;
Μεγάλα ονόματα της διεθνούς dance σκηνής, χορευτικά έθνικ πάρτι, φρέσκες ιδέες και πρωτότυπα events έχει το φετινό αθηναϊκό καλοκαίρι, που θα μας… βάλει στον χορό. Για να δούμε, λοιπόν, ποιος και πού και πότε θα μας κάνει να χορέψουμε.

Bolivar: Ένα μεγάλο χορευτικό καλοκαίρι στην άμμο

Ένα σούπερ κεφάτο πρόγραμμα καλοκαιρινών πάρτι έχει ήδη ξεκινήσει στο πολυαγαπημένο Bolivar της Ακτής του Ήλιου, στον Άλιμο. Ποιους θα ακούσουμε, λοιπόν, εδώ; Η αρχή έγινε με Kiko Navarro και John Digweed, και ακολουθούν: Dennis Ferrer (στις 19/6), Hernan Cattaneo (10/7), Black Coffee (17/7 ) Ame (27/6), Kolombo και Sharam Jey (4/7), Guy Gerber (11/7), Blond-ish (18/7), Francesca Lombardo (25/7) Amine Edge & Dance (1/8), Adriatique (8/8) και Mano Le Tough (29/8).

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά: Κάθε Τετάρτη τα decks αναλαμβάνουν οι παραγωγοί του Pepper, τις Πέμπτες έχουν σειρά οι του Εν Λευκώ, ενώ τα Σάββατα ο DJ Dino παίζει house με εκλεκτούς καλεσμένους. Σούπερ ιδέα είναι και τα candle nights κάθε Δευτέρας, με το φως των κεριών και του φεγγαριού να αποτελούν την μοναδική πηγή φωτός ολόκληρου του Bolivar. Το ποτό κοστίζει 7€, ενώ η είσοδος στα πάρτι ποικίλλει –τα εισιτήρια για τον Kiko Navarro, επί παραδείγματι, κόστιζαν 10€ με ποτό.

Και μην ξεχάσουμε το μεγάλο dance party του ραδιοφωνικού σταθμού Εν Λευκώ, την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο οποίο έξι παραγωγοί του σταθμού καλούν έξι guest DJ’s να αναλάβουν μαζί τους τα decks από την δύση του ήλιου ως την ανατολή. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το line up: Kafka & Γιάννης Στάνκογλου, Σάκης Τσιτομενέας & Νικήτας Κλιντ, Εύα Μπουντούρη & Frenic, Σπύρος Παγιατάκης & Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, ΝΤΕΙΒΙΝΤ & Xinobi, Νίκος Δρογώσης & G.Pal. Η είσοδος κοστίζει 10€.

Sub: Ο Βοτανικός είναι underground 

Το νέο open air club της πόλης βρίσκεται… στη μέση του πουθενά, ανάμεσα στις αποθήκες και τα χωράφια της Ορφέως, πράγμα που εγγυάται σκηνικό από τα rave parties των 90s. Εδώ θα φιλοξενούνται τα πάρτι αθηναϊκών ομάδων όπως οι Playground, Seds, Reset, Sound Directiva, Revolt! και πολλών ακόμα, με καλεσμένους DJs στο απόγειό τους σαν τους Nastia, Marco Faraone, Barnt, Raresh, Valentino Kanzyani, Miguel Bastida, Matt Sassari και Hot Since 82. Λεπτομέρειες, ημερομηνίες και φρέσκες ανακοινώσεις στη σελίδα τους στο Facebook.

Extravaganza: Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος επιστρέφει

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος στήνει τις Τετάρτες στο Romeo ένα πάρτι-εμπειρία, που είναι ταυτόχρονα και μια διαδραστική παράσταση. Kinky αισθητική, φετιχιστικά γλυπτά, bondage σύμβολα, και πολλές ακόμα αναπάντεχες εκπλήξεις. Στα decks τον Τσιλιχρήστο θα πλαισιώνουν εκπρόσωποι από την «αφρόκρεμα» της νέας γενιάς των djs και παραγωγών της house μουσικής, όπως ο Chris Child, η Maria Antwna, o Consoul Trainin. Στα vocals o Steven Aderinto και στα drums για ένα μοναδικό act το «δαιμόνιο» μέλος των Onirama, Jimmy Koko, ενώ η ομάδα χορευτών της Alin & X-Team θα πραγματοποιεί on stage sexy performances που θα κόβουν την ανάσα.

Cuba Festival: Αθήνα όπως Αβάνα

Το ετήσιο Cuba Festival επιστρέφει την Τετάρτη 8 Ιουλίου για τέταρτη χρονιά στην Αθήνα, στο Θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης, να μας μυήσει στα μυστικά της κουβανέζικης παράδοσης και να μας παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα έναν ζωντανό θρύλο της κουβανέζικης μουσικής μαζί με ένα πολύ μεγάλο κουβανέζικο συγκρότημα που δεν είναι άλλοι από τους Luis Frank Arias & Soneros De Verdad. Τους πλαισιώνουν και άλλοι σημαντικοί καλλιτέχνες από την Κούβα, που θα παίζουν Salsa, Bachata, cha cha cha, cubia, Bolero και Merengue, ενώ τέσσερις DJ’s αναλαμβάνουν τα decks πριν και ενδιάμεσα στα live, με στόχο να μην σταματήσουμε λεπτό να χορεύουμε. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12€ στην προπώληση και 15€ στο ταμείο.

Mosaiko: Το μέγεθος δεν μετράει

Μπορεί να είναι… μικρό στο μάτι, και να το ξέρει, όμως το κοσμαγάπητο Mosaiko της Γλυφάδας είναι μεγάλο σε φιλοδοξίες και ιδέες. Διοργανώνει, λοιπόν, και πάλι το καταπληκτικό του Big in Small Festival και φέρνει τεράστια ονόματα στα decks του. Χωρίς είσοδο, χωρίς τυμπανοκρουσίες: Απλώς εμείς, το ποτό μας και ο Russell Leetch των Editors (στις 3/7), ο Joey Negro (στις 26/6), ο KAASI (στις 27/6) και ο Bad Spenser (στις 28/6) στα decks.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v