Dennis Ferrer: House ρυθμοί στο Bolivar

Ο «καυτός» Νεοϋορκέζος Superstar Dj και παραγωγός μετά το περυσινό sold out επιστρέφει για να ξεσηκώσει το Αθηναικό κοινό για ακόμη μία φορά!
Dennis Ferrer: House ρυθμοί στο Bolivar
Την Παρασκευή 19 Ιουνίου ο Νο1 DJ Αμερικάνος super star House master και παραγωγός Dennis Ferrer έρχεται στο Bolivar Beach Bar για να συνεπάρει το Αθηναϊκό κοινό για ακόμη μια φορά με καινούριες αλλά και παλιές του επιτυχίες.

Η dance σκηνή του Βolivar Beach Bar «ξαναχτυπά» με ένα μοναδικό Show με έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο Dj/producer της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

Ο Νεοϋορκέζος DJ και παραγωγός ψηφίστηκε από το Beatport το 2009 ως ο Νο1 Dj στον κόσμο και το 2010 σάρωσε όλα τα charts με την μεγάλη του παγκόσμια επιτυχία “Hey Hey”. Έχει ηχογραφήσει σε σημαντικά labels όπως η King Street, Ibadan, Large ενώ το 2006 δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία “Objektivity”. Ο Dennis Ferrer θεωρείται και είναι ο ορισμός του sold out party. Επιστρέφει στην Αθήνα και μας υπόσχεται ένα special uplifting dj set στο μεγαλύτερο Beach Bar της πόλης, το Bolivar Beach Bar.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v