Η Νύχτα… Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Στο διάστημα 21-24 Ιουνίου το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ετοιμάζεται να υποδεχτεί για πρώτη φορά χιλιάδες κόσμου κάνοντας τη νύχτα… μέρα.
Η Νύχτα… Μέρα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό, με τέσσερις ημέρες – και νύχτες- εκδηλώσεων. Από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ‘μικρογραφία’ του μέλλοντος, μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο θα αντανακλά τον πλούσιο προγραμματισμό της μετέπειτα λειτουργίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τις μέρες αυτές, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται τους πρώτους του επισκέπτες με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινά από το απόγευμα και θα διαρκεί έως το ξημέρωμα, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο… τη Νύχτα Μέρα!

Οι τετραήμερες εκδηλώσεις στο Πάρκο εστιάζουν σε τέσσερις βασικές ενότητες (Τέχνες, Αθληση, Εκπαίδευση και Βιωσιμότητα) μέσα από τις οποίες αντανακλάται η φιλοσοφία ολόκληρου του έργου: ανοιχτή πρόσβαση όλων, ανεξαιρέτως, των πολιτών σ΄έναν σύγχρονο, φιλόξενο και ανοιχτό χώρο όπου η μουσική, το θέατρο και οι τέχνες θα συνδιαλέγονται με την αναψυχή, την έρευνα, την φύση και την άθληση.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου (21/6, στο Ξέφωτο), έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Μακρή με τίτλο "Ενσάρκωση" (21-24/6, στα Δυτικά Μονοπάτια), αλλά και τζαζ αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι με το Κουιντέτο του Δημήτρη Καλαντζή (22/6, στο Ξέφωτο).

Για να εκτυπώσετε το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v