10 αθηναϊκά πάρτι για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Δέκα δυνατά πάρτι για όλα τα γούστα υπόσχονται να υποδεχθούν το 2015 με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Δείτε τα καλύτερα events για Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα.
10 αθηναϊκά πάρτι για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
του Γιώργου Κόκουβα

Open bar, απεριόριστα κοκτέιλ και πρωινό στο Χαλάνδρι. ‘80s πάρτι και μπάρμπεκιου στους δρόμους του κέντρου. Live μελωδίες από την Μαριέττα Φαφούτη, τον Κωστή Μαραβέγια, τον Ησαΐα Ματιάμπα και άλλες αγαπημένες φωνές. Επικά electronica DJ sets στη Συγγρού. Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης, και έχουμε τα δέκα καλύτερα events για να υποδεχθούμε το 2015 με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο στην Αθήνα. Διαλέγετε και παίρνετε.

Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ! στο Ρομάντσο
To Ρομάντσο υποδέχεται το 2015 με ένα ρετρό, ρομαντικό όσο και… προχώ πάρτι σε δύο stages με εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ, τρομερό ήχο 50 ΚW, ντισκομπάλες, νέον φωτοσωλήνες και υπερβολικό 80s dress code. Θα παίζουν (πολυσυλλεκτικές) μουσικές οι Alex Hobson, Mr. BIOS, Το Βουνό, Kalfakakos, Lola’s Bad, Photoharrie, Roman & Manu, Sepho & Sheep Shit, Stathis Mitropoulos.
Info: Είσοδος με open bar 20€,ώρα έναρξης 0.30, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, τηλ: 2167003325



ΝΥΕ Athens στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής
Το EJEKT Festival και το SMILE γιορτάζουν τις πρώτες ώρες του 2015 με ένα massive party σε δύο stages (Show Me Love και Insomnia) στο Κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου έντεκα κορυφαίοι DJs από την διεθνή και εγχώρια σκηνή θα παρουσιάσουν τα special Ν.Υ.Ε. sets τους που θα καλύψουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Το line up περιλαμβάνει τους Johnny Gerontakis, Agent Greg, Kid Angelo, Zenn, Futurekeys, Luca Bacchetti, Sante, Cj jeff & Mihalis Safras, Gus&Bonso, Roni Iron. To πάρτυ θα αρχίσει με την αλλαγή της χρονιάς και θα κρατήσει ως τις πρωϊνές ώρες της πρώτης μέρας του νέου χρόνου, με πολλές εκπλήξεις.
Info: Συγγρού 103-105, Εισιτήρια: 20€ σε προπώληση, 25€ στο ταμείο, ώρα προσέλευσης 0.30, πληροφορίες στο 2109636485

Street Outdoors Party στο Some Bizzare
Το Street Outdoors επιστρέφει: Ένα καλοκαιρινό project στην καρδιά του χειμώνα μας καλεί την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στο Some Bizzare της Σοφοκλέους, που αποχαιρετά το 2014 με ένα free barbeque και πολλές τσάντες βινύλιου. Φαγητό και μουσικές θα είναι δωρεάν, cocktails και μπύρες σε φιλικές τιμές. Στo booth του Some Bizzare: Sardos 97 σε ενα back to back set με τον Pene, o Chevy απο τo SIX d.o.g.s. και την ομάδα των Needless και οι residents του Street Outdoors, Jose Amba, Tolis Q και Polatof.
Info: Σοφοκλέους 7-9, από τις 14.00 το μεσημέρι

New Year’s Eve Party στην Κόκκινη Σβούρα
Live dj set, χορός, πολύ χορός, open bars (cocktails περιλαμβανομένων), open kitchen (tapas) και στο τέλος, πρωινό με καφέ, φρεσκοψημένα cookies και ζεστα sandwiches - έτσι θα καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά στο όμορφο στέκι του Χαλανδρίου. Το party είναι με πρόσκληση μόνο (€35 all inclusive) και οι προσκλήσεις λιγοστεύουν μέρα με την μέρα - επικοινωνήστε στο 2110125454 για να προμηθευτείτε τις δικές σας.
Info: Αγίου Γεωργίου 17, Χαλάνδρι, τηλ: 21 1012 5454

Οι Gadjo Dilo στο Passport
Με τους Gadjo Dilo, το συγκρότημα που απογείωσε την gypsy jazz σκηνή της χώρας, θα αλλάξουμε τον χρόνο στον Πειραιά, και στο στέκι πολιτισμού του Passport.
Info: Passport, Kαραϊσκου 119 - Πειραιάς 2104296401, Bar - κρασί ή μπύρα 12€, Τραπέζι με ποτό 20€, ώρα έναρξης 23.00



Παραμονή στον Σταυρό του Νότου
Απ’ όλα έχει το πρόγραμμα στις διαφορετικές σκηνές του Σταυρού του Νότου: Στο Club θα γιορτάσετε την Πρωτοχρονιά με το House Band. Στην Κεντρική Σκηνή θα ακούσετε τις ποπ/ροκ μελωδίες του Δήμου Αναστασιάδη. Και στο Plus θα απολαύσετε το χαρούμενο πρόγραμμα του Ησαΐα Ματιάμπα και του Μύρωνα Στρατή.
Info: Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος, είσοδος με μπύρα ή κρασί 13€ (10 στο Club), έναρξη 0.30

Contrast στο Lazy Club
Προερχόμενοι από διαφορετικά backround, οι Contrast Τhe Βand με την εκρηκτική Μαρία Σωτηροπούλου στο μικρόφωνο σε ένα δυνατό rock-funk πρόγραμμα με επιρροές από soul, blues, rock 'n' roll αλλά και δικό τους υλικό, υποδέχονται το 2015 με δυναμικές ερμηνείες και πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων κομματιών του χθες αλλά και του σήμερα στο Lazy των Βριλησσίων.
Info: Λεωφ. Πεντέλης 1, Βριλήσσια, Είσοδος 10 ευρώ με ποτό

Πρωτοχρονιά στο καφέ αμάν του Πέραν
Με ένα οκταμελές σχήμα επί σκηνής, το Πέραν δημιουργεί έναν καμβά όπου πρωταγωνιστούν ήχοι, μουσικές, αρώματα και γεύσεις Δύσης και Ανατολής, σε ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τραγούδι, ποτό και νόστιμο φαγητό. Τραγουδούν οι Ρόδη Γκιουλ, Κωνσταντία Ιωάννου και Παναγιώτης Μπαρμπερίου.
Info: Πέραν, Το Καφέ Αμάν Της Πόλης, Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Φιλαδέλφεια, μενού table d'hote 40 ευρώ/ άτομο



Ρεβεγιόν στο Gazarte
Παραμονή Πρωτοχρονιάς, και το Gazarte στήνει ένα ρεβεγιόν σε δύο stages. Στο πρώτο, η Μαριέττα Φαφούτη παρέα με τους Jaguar Bombs και guests-έκπληξη στήνουν ένα μοναδικό πάρτι για να μας βρει το 2015 με το πιο μεγάλο χαμόγελο. Την ίδια στιγμή, στο Cocktail-Restaurant, στον 1ο όροφο, το τραπέζι είναι επίσημα στρωμένο και σας περιμένει να απολαύσετε γεύσεις που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας. Τη μουσική επιμέλεια έχουν αναλάβει οι παραγωγοί του Εν Λευκώ 87.7, Κατερίνα «Kafka» Καφετζή, Σάκης Τσιτομενέας και Νίκος Παγιατάκης, με χορευτικά soundtracks και τις πιο μεγάλες επιτυχίες από κάθε χρυσή δεκαετία.
Info: Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Τηλ. 2103460347
Για το live stage: Ώρα έναρξης: 01:00, τιμές 10-24€ (προπώληση), 13-27€ (ταμείο)
Για το cocktail restaurant: 49€ κατ’ άτομο για πλήρες μενού

Bonus: Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Θησείο
Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα είναι ο επίτιμος προσκεκλημένος του δήμου Αθηναίων, για να τραγουδήσει στην Αποστόλου Παύλου από τις 23.00 της Παραμονής ως το πρωί της Πρωτοχρονιάς στην γιορτή που στήνει κάθε χρόνο στο Θησείο ο δήμος Αθηναίων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v