Edu Imbernon: Ισπανική house στο Saint Solange

Ο Ισπανός δεξιοτέχνης της electronia/house σκηνής αναλαμβάνει τα decks του Saint Solange για ένα μοναδικό live το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου.
Edu Imbernon: Ισπανική house στο Saint Solange
Εκ της «ηρωικής» και μαγικής Βαλένθιας ορμώμενος, ο ταλαντούχος κύριος Edu Imbernon, έρχεται στην Ελλάδα το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου για να «ηγηθεί» στα decks του Saint Solange και στο "Red Light District" party!

Ο πολυπράγμων Edu Imbernon συνθέτης, παραγωγός, remixer, DJ και ιδιοκτήτης του δικού του label, είναι το καλύτερο παράδειγμα πως, ένας νέος αλλά πολύ ταλαντούχος και εμπνευσμένος DJ, μπορεί πολύ γρήγορα να φτάσει στην κορυφή των διεθνών decks. Ο Edu θεωρείται παγκόσμιο φαινόμενο στο χώρο της ηλεκτρονικής σκηνής.

Η μουσική του πρόταση, μίξη electronica, house και indie με μια ελαφριά χροιά nu disco, έχει κυκλοφορήσει από τις Bedrock, Get Physical, Culprit και Suara.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του "El baile alemán" που αναδείχθηκε "Best Underground Track of the Year" από το Beatport, και με τις επιτυχίες "Fayer", "Torete" και "Leopard" κυκλοφόρησε πολλά κομμάτια για τα σημαντικότερα labels του κόσμου, φτάνοντας να ιδρύσει το δικό του label, την Elektisch.

Η υποστήριξη από τους John Digweed, Jamie Jones και Sasha τον έκαναν περιζήτητο και τον ανέδειξαν ως έναν από τους καλύτερους DJ στον κόσμο.

Η ικανότητα του στα remixes αποδείχθηκε με την τεράστια επιτυχία των XX's "Crystalised", αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Maya Jane Coles και τους X-­Press 2. Από τα lounge bar του Λίβανου, στα δάση της Βραζιλίας και τη μαγεία της Goa, μέχρι το Ultra Music Festival στο Μαϊάμι, το Kings Day street party στο Amsterdam και τη "στοιχειωμένη" ταράτσα του Space στην Ibiza, ως resident, η διεθνής φήμη του Edu ολοένα και αυξάνει.

Από τα decks των βερολινέζικων Watergate και Warung, των βραζιλιάνικων Beach Club & D-­Edge, έως το εμβληματικό Fabric του Λονδίνου, η διαδρομή είναι μεγάλη και τον φέρνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο αθηναϊκό Saint Solange.

Saint Solange
Ερμού 152
Τηλ. κρατήσεων
210 3424 368 & 694 737 0145

Τιμή Ποτού: 10 ευρώ
Tιμή Φιάλης: 100 ευρώ | 6 άτομα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v