Το Gazi College στο πνεύμα των γιορτών

Χριστουγεννιάτικο live με την Sugahspank, πρωτοχρονιάτικα ρεβεγιόν ως το ξημέρωμα, και τα πρώτα πρωινά της χρονιάς ετοιμάζει το Gazi College για τις φετινές γιορτές.
Το Gazi College στο πνεύμα των γιορτών
Ποιος θέλει να μείνει σπίτι τις γιορτές; Κανείς. Γι’ αυτό το Gazi College έβγαλε από τη βιβλιοθήκη τους μυστικούς του χάρτες, τους άπλωσε στο μεγάλο τραπέζι και κατέστρωσε το πιο απίθανο, εορταστικό σχέδιο. Φρεσκάρετε λοιπόν τα γιορτινά σας, φορέστε το αστραφτερό σας χαμόγελο και τα παπούτσια του χορού και ακολουθήστε το Gazi College σε μία εορταστική περιπέτεια που θα θυμάστε για καιρό.

Μυρωδιές, γεύσεις και πνεύματα των Χριστουγέννων ξεπηδούν κατευθείαν από τις σελίδες του κλασικού βιβλίου “A Christmas Carol” και γράφουν από την αρχή την ιστορία των Χριστουγέννων, με ένα party που θα ζήλευε μέχρι κι ο Charles Dickens.

Χριστουγεννιάτικη μυσταγωγία με την Sugahspank! και τους Swing Shoes

Επόμενο ραντεβού, στο γνώριμο πια στέκι του Gazi College στη Γλυφάδα, την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου. Η Sugahspank! και οι Swing Shoes μεθούν τη βραδιά κι υποδέχονται τα Χριστούγεννα με ένα ξεσηκωτικό live gig. Η “μαύρη Πειραιώτισσα” Sugahspank! έχει ήδη κερδίσει το πιο απαιτητικό κοινό, χάρη στην ξεχωριστή “μαύρη” φωνή της και την εκφραστικότητά της on stage, παραπέμποντας σε θρυλικά, νεοϋορκέζικα live περασμένων δεκαετιών. Μαζί με τους Swing Shoes, μετά την επιτυχημένη τους περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό και το sold-out live τους στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής το περασμένο καλοκαίρι, έρχονται να μας πάρουν από το χέρι και να μας οδηγήσουν σε μονοπάτια swing, gypsy jazz και blues, φωτίζοντας την καρδιά των φετινών Χριστουγέννων! Μία βραδιά που υπόσχεται να μας πλημμυρίσει έκσταση και αισθησιασμό.

Ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς ως το ξημέρωμα... και μετά από αυτό

Tελικός προορισμός, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα δυνατό DJ party στο Gazi College της Γλυφάδας και του Πειραιά! Τα τραπέζια κρύβονται, τα παπούτσια χορού φανερώνονται και κάτω από τον έναστρο ουρανό του μαγικού Gazi College στήνεται ο λαμπερότερος αποχαιρετισμός της χρονιάς που έρχεται και το πιο χορευτικό καλωσόρισμα της χρονιάς που γεννιέται, γεμάτη ρυθμό, όνειρα και θετική ενέργεια! Και με το πρώτο φως, τα τρία Gazi College σε Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα συνεχίζουν το party με ένα new year’s brunch, προσφέροντας όλο τον αγαπημένο κατάλογο του Gazi College μαζί με special εορταστικά πιάτα για μία απολαυστική νέα χρονιά.

Το Gazi College ανάβει όλα τα φώτα για τις φετινές γιορτές και καταστρώνει ένα σχέδιο που θα μείνει αξέχαστο. Εσύ θα μείνεις σπίτι;

 
Gazi College
Οι διευθύνσεις:
Γκάζι, Περσεφόνης 53-2103422112
Πειραιάς Γρηγορίου Λαμπράκη 117-2104100612
Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 5 -2108982723


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v