To Bolivar γιορτάζει με Kolombo και Sharam Jey

Το Bolivar κλείνει δέκα χρόνια διασκέδασης και χορού και το γιορτάζει με ένα μεγάλο anniversary party με προσκεκλημένους τους Kolobo και Sharam Jey.
To Bolivar γιορτάζει με Kolombo και Sharam Jey
Την Παρασκευή 4 Ιουλίου, το εμβληματικό Bolivar γιορτάζει τα δέκατα γενέθλια του και μας προσκαλεί σε ένα μεγάλο birthday party με άκρως ανεβαστική ατμόσφαιρα έτοιμη να εκτινάξει την διάθεσή στα ύψη.

Στα decks σβήνουν τα κεράκια:

KOLOMBO
Έχοντας κυριαρχήσει πραγματικά στην τέχνη της σύγχρονης παραγωγής και με το παρατσούκλι Kolombo, ο ευρηματικός Olivier Gregoire έχει πειραματιστεί με πολλά είδη χορευτικής μουσικής στην τεράστια δισκογραφία του από τις καλύτερες κυκλοφορίες διεθνώς και περιοδείες σε όλον τον κόσμο Βραζιλία, Μεξικό, Ρωσία, Αμερική. Κατά συνέπεια ο Kolombo μας βάζει στην παγκόσμια μουσική χάρτα της Dance Music.

SHARAM JEY
Ένα πραγματικό πολύ-εργαλείο που έχει καταφέρει με την μουσική του να φέρει κοντά όλους του clubbers του κόσμου. Ως γνήσιος λάτρης της μουσικής ο Sharam πάει τους ήχους πιο μπροστά απτήν εποχή του, γνωστός για τις επιτυχίες Here I come, In your arms, Gonna get you, Over me και Understand me, ενώ έχει κυκλοφορήσει δεκάδες κομμάτια και έχει δουλέψει σε remix κομματιών για πολύ γνωστούς ξένους καλλιτέχνες, ανάμεσα τους ο MOBY, οι FAITH NO MORE, FAITHLESS.

Doors Open: 21.00
Είσοδος: 5€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος / Μετακίνηση: Τραμ στάση Καλαμάκι - Λεωφορεία παραλιακής 2η Καλαμακίου
Πληροφορίες: 697 0367 684 / Facebook: Bolivar Beach Bar / www.bolivarbeachbar.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v