Άλικο: Το νέο μας στέκι στου Ψυρρή

Ένα ολοκαίνουριο café bar με μια όμορφη αυλίτσα ανοίγει τις πόρτες του στου Ψυρρή και φιλοξενεί αυτό το Σάββατο το πρώτο του live με την Αγγελική Τουμπανάκη.
Άλικο: Το νέο μας στέκι στου Ψυρρή
Το Άλικο είναι η νέα άφιξη στου Ψυρρή. Μετρά λίγες μόνο μέρες λειτουργίας. Βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου αρ. 16, σε ένα μεγάλο φωτεινό διώροφο με αυλή. Μας καλοδέχεται με καφέ, ρόφημα, φαγητό και ποτό, παιχνίδια, δρώμενα και ωραίες μουσικές. To Σάββατο 17 Μαΐου φιλοξενεί το πρώτο του live με την Αγγελική Τουμπανάκη και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το χώρο, να περάσετε όμορφα και να ευχηθείτε «καλορίζικο»…

Σάββατο 17/5/2014
Αγγελική Τουμπανάκη «anywhere on the road...»

Η πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη στήνει μια world music ιστορία προσκαλώντας τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς μουσικούς, Βασίλη Κετεντζόγλου (κιθάρα), Θάνο Σταυρίδη (ακορντεόν) και Βαγγέλη Καρίπη (κρουστά).

Οι τέσσερις μουσικοί παρουσιάζουν και διασκευάζουν με ευρηματικότητα τραγούδια διαφορετικών χωροχρόνων… μουσικές από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια, την Ανατολία, τη Βραζιλία. Ήχοι και ρυθμοί παραδόσεων συνδυάζονται με αυτοσχεδιασμούς και βοκαλισμούς, με βάση την ελευθερία της έκφρασης, τον αυθορμητισμό και τη χαρά για τη μουσική.

Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα
Θάνος Σταυρίδης: ακορντεόν
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 21.00

Κάθε Πέμπτη από 29 Μαΐου
«Τρίο και τραγούδι θεραπευτικό τις Πέμπτες στο Άλικο»

Η Μαρία Κώτη (φωνή), ο Δημήτρης Κουκουλιτάκης (κιθάρα) και ο Μιχάλης Νικόπουλος (μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, φωνή) σε ένα σπάνιο μουσικό ταξίδι με πολλούς σταθμούς σε πολλές διαφορετικές πατρίδες. Αγαπημένη μουσική και τραγούδια-φίλτρα μαγικά σε βαθιά ειλικρινείς, λιτές όσο και ατμοσφαιρικές ερμηνείες που θεραπεύουν…

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης 21.00

Άλικο, Αγίου Δημητρίου 16, Ψυρρή, τηλ.: 210 3253272


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v