Πέντε συναυλίες για το Σαββατόβραδο

Αγαπημένες ελληνικές μελωδίες, αλλά και indie ήχοι γεμίζουν με μουσική το βράδυ του Σαββάτου μας. Πέντε προτάσεις για μουσική έξοδο.
Πέντε συναυλίες για το Σαββατόβραδο
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Οι μουσικές σκηνές της πόλης (ευτυχώς) συνεχίζουν με περίσσια δύναμη να φιλοξενούν αγαπημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, δίνοντάς μας μπόλικες μουσικές αφορμές για έξοδο. Για το τελευταίο Σάββατο του μήνα λοιπόν, έχουμε πέντε δελεαστικές προτάσεις με ζωντανές μουσικές εμφανίσεις για κάθε γούστο.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Σταυρό του Νότου
Μετά την μεγάλη επιτυχία της καλοκαιρινής περιοδείας «40 χρόνια έφηβος» με αφορμή την συμπλήρωση των 40 χρόνων στην δισκογραφία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου σε ένα τρίωρο(!) πρόγραμμα με μερικές από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές αυτής της σαραντάχρονης πορείας. Ώρα προσέλευσης: 22:30 - Είσοδος: 15€ με ποτό.

Keep Shelly In Athens στο Ρομάντσο
Με τρεις περιοδείες στην Αμερική ήδη στο ενεργητικό τους και συμμετοχή στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αμερικής, το περίφημο Coachella, το Κυψελιώτικο δίδυμο σίγουρα δεν είναι αυτό που θα λέγαμε η «μέση ελληνική μπάντα». Το ντουέτο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να παρουσιάσει ζωντανά το ντεμπούτο άλμπουμ τους At Home, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το hip αμερικάνικο label Cascine. Μετά το live θα ακολουθήσει πάρτι στο Ρομάντσο με τον Σεραφείμ Τσοτσώνη, τους Laternative (Εν Λευκώ 87,7), τον Blue Lagoon (Κορμοράνος), τον Βασίλη Bios και την ομάδα της Kontakt να αναλαμβάνουν τις μουσικές. Είσοδος: 10 ευρώ. Ώρα Προσέλευσης: 21:00.



GAD στο Koo Koo
Με τραγούδια από την δισκογραφία τους, αλλά και με διασκευές από σχήματα και καλλιτέχνες που τους επηρέασαν και τους ενέπνευσαν (κυρίως από την σκηνή του Manchester), το αγαπημένο αγγλόφωνο group εμφανίζεται στη σκηνή του Koo Koo παρουσιάζοντας τα "Dance In Tears" sessions. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30. Είσοδος: 7 ευρώ.



New Model Army στο Gagarin 205
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του Βρετανικού post-punk / indie-rock επιστρέφει στην Αθήνα για να παρουσιάσει την δουλειά τριών (και βάλε) δεκαετιών δισκογραφίας με άκρως πολιτικοποιημένο περιεχόμενο. Την συναυλία ανοίγουν οι δικοί μας False Alarm. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (προπώληση), 23 ευρώ (ταμείο). www.viva.gr 

 

Αρβανιτάκη - Πρωτοψάλτη στον Διογένη
Μετά από 25 χρόνια η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, βρίσκονται και πάλι μαζί στην ίδια σκηνή. Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους στη Μουσική Σκηνή του Diogenis Studio, παρουσιάζοντας τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια τους. Διαβάστε εδώ τι είπαν οι δύο ερμηνεύτριες για το μουσικό τους πρόγραμμα. Ωρα έναρξης: 10.00μμ. Εισιτήρια: 10 ευρώ όρθιοι


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v